Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

обладнання для ферми

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

обладнання для ферми

Сообщение fejo » 26 апр 2025, 15:20

Привіт! Хочу купити обладнання для ферми, в тому числі дозатрони для свиней і різне інше тваринницьке обладнання. Які магазини ви порекомендуєте для покупки такого типу товарів? Можливо, є інтернет-платформи, де можна вибрати все необхідне для ферми? Скільки часу займає доставка, і чи надають вони технічну підтримку після покупки? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
fejo
Старожил

Re: обладнання для ферми

Сообщение Summer15 » 26 апр 2025, 16:38

Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом покупки дозатронів для свиней у компанії Вентура. Я знайшов їхній сайт через рекомендації колег і зупинився на цьому варіанті після того, як побачив великий асортимент і можливість купити все необхідне для ферми. Спочатку була консультація з менеджером, що допомогла визначитись з точними параметрами дозатрона. Обладнання для ферми приїхало вчасно, і я дуже задоволений роботою компанії. Зараз можу з упевненістю сказати, що вони — надійні партнери для фермерів. Дозатрон працює безвідмовно!
Summer15

Вернуться в Беседка