Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

видавництво української літератути

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

видавництво української літератути

Сообщение Summer15 » 21 апр 2025, 14:27

Потрібна порада, де знайти видавництво для замовлення української та перекладної літератури. Я шукаю не просто друковані книги, а якісно оформлені та оформлені з увагою до деталей. Можливо, хтось може порекомендувати видавництво, яке працює з такими жанрами?
Summer15

Re: видавництво української літератути

Сообщение fejo » 21 апр 2025, 15:45

Привіт! Якщо ти шукаєш надійне видавництво для замовлення українських книг, то я б порекомендував Фоліо. Вони мають великий асортимент як класичної літератури, так і сучасних авторів, плюс перекладні твори з різних мов, дізнався тут про це. Я замовляв у них кілька книжок і точно можу сказати, що це одне з найкращих видавництв. Вони надають якісні книги з чудовим оформленням, до того ж, мають різні формати на вибір. Якщо хочеш бути впевненим у якості, це відмінний варіант.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка