Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Стою перед вибором авто

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Стою перед вибором авто

Сообщение fejo » 15 апр 2025, 19:47

Стою перед вибором авто, яке б підходило і для міста, і для подорожей з родиною. Важливі комфорт, безпека, нормальний кліренс, і щоб витрати на обслуговування не були захмарними. Поки їжджу на старенькому седані, але вже давно хочу щось універсальніше. Підкажіть, хто що брав останнім часом? Розглядаю і кросовери, і універсали, навіть дивився на пару пікапів. Цікавить реальний досвід користування, а не просто реклама. Які моделі вас реально не підводили хоча б рік-два? Заздалегідь дякую всім, хто відповість!
fejo
Старожил

Re: Стою перед вибором авто

Сообщение Summer15 » 15 апр 2025, 19:49

Привіт. Якщо коротко — бери кросовер. Сам катаюсь уже два роки на японському і ні разу не пошкодував. Зараз, коли дороги після зими в стані “перевірка на виживання”, дуже тішить, що кліренс нормальний і не чіпляєш пузом кожну яму. По обслуговуванню теж усе адекватно, головне — не лізти в китайські ноунейми. Плюс для подорожей — багажник влізкий, місця вистачає, сім’я не стиснута, як у консерві. Не женись за потужністю, краще дивись на надійність, бо купити авто — одне, а утримувати — зовсім інше. І ще нюанс — зверни увагу на шумку, бо не всі кросовери комфортні на трасі. Ну і електроніка, щоб була зрозуміла, бо надто “розумні” авто іноді самі не знають, що роблять.
Summer15

Сообщение fejo » 15 апр 2025, 19:50

Дякую, дуже змістовна відповідь! Я теж більше схиляюсь до кросовера, бо на седані вже не вивозить ні в місті, ні особливо за його межами. Хотів уточнити — ти кажеш, що катаєшся на японському. Можеш сказати, яка саме модель? Бо якраз думаю між кількома — дивився на Mazda CX-5, Toyota RAV4 і ще щось із Lexus. Було б круто почути конкретику: як веде себе на трасі, чи нормальна витрата, і чи немає збоїв по електроніці.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 15 апр 2025, 19:54

Так, конкретизую: я зараз за кермом Lexus RX 350 https://cityplaza.lexus.ua/newrx/rx350n — брав нову версію минулого року, і, чесно, це одне з найкращих рішень, яке я приймав. По трасі йде м’яко, керованість відмінна, на високих швидкостях тримається впевнено. Щодо витрати — так, це не гібрид, тому 10–11 літрів у місті, але для такого класу це абсолютно прийнятно. На трасі взагалі споживання падає до 8. Салон — комфорт на максимум: від сидінь до мультимедіа, усе продумано. Електроніка працює стабільно, є всі системи безпеки, і нічого не глючить. Це авто не тільки для “показати”, а й дійсно для їзди. Як для сімейних поїздок, так і для щоденних справ — варіант супер.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка