Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кодіровка від алкоголю в Києві?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Кодіровка від алкоголю в Києві?

Сообщение fejo » 22 фев 2025, 12:25

Чи хтось проходив кодіровку від алкоголю в Києві? Як це працює і чи є ризики або побічні ефекти після процедури? Як довго триває ефект і чи можуть бути якісь наслідки, якщо я раптом порушу заборону?
fejo
Старожил

Re: Кодіровка від алкоголю в Києві?

Сообщение Summer15 » 22 фев 2025, 12:25

Я проходив кодіровку кілька років тому. Процедура не була важкою, мені впровадили препарат, і я не міг вживати алкоголь близько півроку. Наслідків, на щастя, не було, але я дотримувався всіх рекомендацій лікаря. Якщо порушити заборону, можуть бути серйозні побічні ефекти, тому краще за все дотримуватись строгих вказівок. Ефект тривав довго, але з часом він поступово слабшав. Під час кодування я відчував себе спокійно, не було тяги до алкоголю.
Summer15

Сообщение fejo » 22 фев 2025, 12:26

Кодіровка — це дійсно ефективний метод, але слід розуміти, що не всі клініки мають однакову кваліфікацію. Я проходив процедуру в Києві, мені ввели препарат через ін'єкцію. Спочатку ефект був чудовий, не хотілося пити. Однак є й ризики: при порушенні заборони можуть бути навіть важкі фізіологічні реакції, тому дуже важливо бути готовим до цього. Якщо все буде правильно — результат на кілька місяців гарантований.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 22 фев 2025, 12:26

fejo писал(а):Кодіровка — це дійсно ефективний метод, але слід розуміти, що не всі клініки мають однакову кваліфікацію. Я проходив процедуру в Києві, мені ввели препарат через ін'єкцію. Спочатку ефект був чудовий, не хотілося пити. Однак є й ризики: при порушенні заборони можуть бути навіть важкі фізіологічні реакції, тому дуже важливо бути готовим до цього. Якщо все буде правильно — результат на кілька місяців гарантований.

Я проходив кодіровку від алкоголю https://narcologist.kiev.ua/uk/koduvann ... j-v-kiievi у клініці Гальченка, і не можу не поділитися своїм досвідом.
Цей метод працює, і він дійсно допоміг мені відмовитись від пияцтва. Важливо, що кодування проходить безболісно, а головне — під контролем лікарів, які реально знають свою справу. Вони доступно все пояснили, допомогли розібратися, що саме мені підійде. Станом на сьогодні я більше не маю тяги до алкоголю, і цей результат мене повністю влаштовує. Так що якщо ще не визначились — звертайтесь, тут дійсно допоможуть.
Summer15

Вернуться в Беседка