Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Порадьте сайт де завжди свіжі новини

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Порадьте сайт де завжди свіжі новини

Сообщение fejo » 27 янв 2025, 18:26

Мене цікавить, чи є якийсь ресурс, на якому можна знайти справжні свіжі новини, без затримок і перебільшень? Я маю на увазі сайти, які публікують актуальну інформацію без запізнень, не як традиційні новинні агентства, які часто публікують новини через багато годин після події. Я шукаю щось на кшталт платформи, яка моментально оновлює новини та перевіряє інформацію, аби не було маніпуляцій чи фейкових новин. Може хтось порадить, де шукати таку інформацію?
fejo
Старожил

Re: Порадьте сайт де завжди свіжі новини

Сообщение Summer15 » 27 янв 2025, 18:26

О, я зрозумів твоє питання. Якщо ти шукаєш ресурс з оперативними новинами, то є кілька способів знайти це. Є онлайн-платформи, які спеціалізуються на швидкому оновленні інформації, й не завжди вони належать великим медіа-компаніям. Вони часто створюють контент, оперативно перевіряючи факти, а також пропонують новини по різним темам без зайвих коментарів або маніпуляцій. Ключове — вибирати серйозні ресурси, які мають надійну репутацію і перевіряють джерела. Важливо не звертати увагу на маленькі сторінки з неперевіреними новинами.
Summer15

Сообщение fejo » 27 янв 2025, 18:29

Ага, це цікаво. Я взагалі намагаюсь слідкувати за останніми подіями, але інколи здається, що на популярних сайтах новини з'являються пізніше, ніж можна було б очікувати. Тому я шукаю сайти, які дійсно швидко подають актуальну інформацію, без затримок. Ти маєш на увазі ресурси, які використовують новітні технології для збору та подачі новин? Може, є якісь інші сайти, де я міг би отримати саме те, що шукаю?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 27 янв 2025, 18:31

fejo писал(а):Ага, це цікаво. Я взагалі намагаюсь слідкувати за останніми подіями, але інколи здається, що на популярних сайтах новини з'являються пізніше, ніж можна було б очікувати. Тому я шукаю сайти, які дійсно швидко подають актуальну інформацію, без затримок. Ти маєш на увазі ресурси, які використовують новітні технології для збору та подачі новин? Може, є якісь інші сайти, де я міг би отримати саме те, що шукаю?

Завжди свіжі новини можна читати на сайті Zrada Live https://zrada.live/ ресурс спеціалізується на оперативному висвітленні подій без затримок, пропонуючи не тільки актуальні новини, але й перевірену інформацію. Їхній підхід до новин — мінімум зайвих слів і тільки факти, що дозволяє отримати найсвіжішу інформацію в найкоротший термін.
Крім того, на Zrada Live проводять аналіз подій, що допомагає краще розуміти контекст і важливість кожної новини, без перебільшень і фейків.
Изображение
Summer15

Сообщение октавия » 30 мар 2025, 00:44

А ви чули, які плани у Budhouse Group на наступний рік? Що вони там хочуть робити в 2025?
октавия

Сообщение Кусочек колбаски » 30 мар 2025, 00:45

Так, планів в них насправді багато. Шкрібляк Анатолій Васильович https://tyzhden.ua/anatolij-shkribliak- ... 2024-roku/ вже зазначив, що на 2025 рік вони налаштовані ще рішучіше. Вони хочуть розширюватися на нові ринки, а також ставлять акцент на інновації та технології. Що ще цікаво, компанія активно працюватиме над сталим розвитком та екологічними ініціативами. Ну і не забувають про благодійність — в наступному році продовжать допомагати військовим і постраждалим від війни. Чим більше таких ініціатив, тим краще!
Кусочек колбаски

Вернуться в Беседка