Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

турнікети

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

турнікети

Сообщение Summer15 » 25 янв 2025, 10:10

Планую закупити певне медичне обладнання для місцевого медичного центру, зокрема цікавлять засоби тактичної медицини (турнікети, гемостатичні губки, бинти). Чи можете порекомендувати перевірений інтернет-магазин, де точно продають якісну продукцію? Бо зараз багато підробок, і боюсь натрапити на щось ненадійне.
Summer15

Re: турнікети

Сообщение fejo » 25 янв 2025, 11:31

Друже, я якраз купував у RHYTHM https://rhythm.com.ua/ турнікет для аптечки, бо зараз без цього ніяк. Чесно, магазин реально класний: все чітко, швидко і головне — без підробок. Замовив один раз, і тепер постійно беру там усе потрібне для тактичної медицини. Турнікет був сертифікований, навіть інструкція додана. Якщо щось незрозуміло — менеджери на зв'язку, все розкажуть і підкажуть. Моя порада: дивись у них не тільки турнікети, а й гемостатичні губки. Я взяв декілька штук, тепер навіть друзі замовляють через мене. Реально варто довіряти.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка