Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Яку краще книгу купити для себе?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Яку краще книгу купити для себе?

Сообщение fejo » 10 янв 2025, 11:58

Де знайти перевірений інтернет-магазин, щоб замовити книгу "Стів Джобс. Біографія"? Якщо хтось читав, поділіться враженнями – чи варто її купувати, і що нового вона дає читачеві?
fejo
Старожил

Re: Яку краще книгу купити для себе?

Сообщение Summer15 » 10 янв 2025, 11:58

Читав цю книгу, і вона залишила після себе купу емоцій. Автор розкриває Стівена Джобса не лише як геніального підприємця, але й як людину зі своїми недоліками. Мене вразило, наскільки він був вимогливий до себе та до інших, і як його ідеї змінили не лише індустрію, а й стиль життя багатьох людей. Раджу читати тим, хто цікавиться технологіями, підприємництвом або просто надихається історіями великих особистостей. Я купував її через інтернет, і проблем з якістю не було. Головне – перевіряйте відгуки про продавця.
Summer15

Сообщение fejo » 10 янв 2025, 11:59

Це справжня книга-мотивація! Вона захоплює тим, як людина може йти до своєї мети, навіть якщо шлях не завжди простий. Що мені особливо сподобалося – автор подає не лише успіхи Джобса, а й його помилки, від яких теж можна багато навчитися. Я читала її в електронному форматі, але хочу додати паперовий примірник до своєї колекції. Багато знайомих теж оцінили книгу, особливо ті, хто цікавиться бізнесом. Якщо вирішите купувати, раджу звертати увагу на наявність офіційного перекладу – це гарантія, що текст буде якісним.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 10 янв 2025, 11:59

fejo писал(а):Це справжня книга-мотивація! Вона захоплює тим, як людина може йти до своєї мети, навіть якщо шлях не завжди простий. Що мені особливо сподобалося – автор подає не лише успіхи Джобса, а й його помилки, від яких теж можна багато навчитися. Я читала її в електронному форматі, але хочу додати паперовий примірник до своєї колекції. Багато знайомих теж оцінили книгу, особливо ті, хто цікавиться бізнесом. Якщо вирішите купувати, раджу звертати увагу на наявність офіційного перекладу – це гарантія, що текст буде якісним.

Чув багато хороших відгуків про книжковий магазин 12-4, тому вирішив там замовити Стів Джобс біографія https://12-4.com.ua/stiv-dzhobs.html доставка була супер швидка, книга прийшла в ідеальному стані. Щодо самої книги – це просто must-have для кожного, хто цікавиться технологіями або бізнесом. Вона не лише про те, як Джобс створював Apple, але і як він мислив, як ставив собі неймовірні цілі і прагнув до них.
Ти реально розумієш, як людина може жити на межі між геніальним і дивним. У книзі багато особистих моментів, які Джобс переживав, і це дає повну картину, що стоїть за його успіхом. Так, варто купувати, бо це справжній урок для кожного, хто хоче зрозуміти, як працюють найуспішніші люди.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка