Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Автобусні подорожі для бюджетних мандрівок

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Автобусні подорожі для бюджетних мандрівок

Сообщение октавия » 02 янв 2025, 15:13

Мене цікавить, чи є автобуси, які підходять для бюджетних подорожей? Я зазвичай намагаюсь зекономити на перевезеннях, але все одно хочеться, щоб була комфортна поїздка. Як ви знаходите такі варіанти для мандрівок по Україні?
октавия

Re: Автобусні подорожі для бюджетних мандрівок

Сообщение пифагор » 02 янв 2025, 16:03

Привіт! Я для себе давно знайшов ідеальний варіант — автобуси від "Скай Експрес". Наприклад, нещодавно купував квитки на автобус Одеса - Слов'янськ https://skyexpress.lg.ua/rejsi-avtobusi ... -slovyansk . Ціни реально доступні, а сервіс при цьому на хорошому рівні. Автобуси комфортні, є кондиціонери, зручні сидіння, а розклад чіткий. І, що важливо, можна заздалегідь забронювати місце через сайт — без зайвих черг і стресу. Загалом, для бюджетних подорожей це чудовий варіант: економно і зручно!
пифагор

Вернуться в Беседка