Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу допомогти військовим

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу допомогти військовим

Сообщение пифагор » 30 дек 2024, 08:38

Хто підкаже, як ефективно підтримати наших військових? Хочеться зробити щось реальне, щоб допомога дійсно була корисною на фронті. Можливо, є перевірені ініціативи чи збори, які допомагають саме в конкретних бойових завданнях?
пифагор

Re: Хочу допомогти військовим

Сообщение октавия » 30 дек 2024, 09:08

Привіт! Знаєш, щоб ефективно допомогти військовим https://nk.army/donate , найкраще долучатися до ініціатив, які мають чіткий фокус на результат. Наприклад, ББС Небесна Кара закуповує FPV-дрони та інше важливе обладнання для виконання складних бойових операцій. Їхні дрони доставляють "подарунки" навіть у найбезпечніші, на думку ворога, місця. Завдяки цьому наші захисники отримують перевагу на полі бою. Долучаючись до таких зборів, ти реально змінюєш ситуацію на фронті. Кожна твоя гривня перетворюється на інструмент боротьби за перемогу!
октавия

Вернуться в Беседка