Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу зробити ринопластику в Києві

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу зробити ринопластику в Києві

Сообщение fejo » 03 дек 2024, 12:50

Привіт! Планую зробити ринопластику в Києві, але не знаю, яку клініку вибрати. Хто робив операцію в столиці, поділіться своїм досвідом! Як довго тривала реабілітація і чи залишились якісь проблеми після операції?
fejo
Старожил

Re: Хочу зробити ринопластику в Києві

Сообщение Summer15 » 03 дек 2024, 12:51

Я робила ринопластику в Києві, але не скажу, що був одразу впевнена в виборі клініки. Спочатку багато питала знайомих і читала відгуки. Врешті-решт обрала одну з клінік, яка спеціалізується на таких операціях, і не помилилась. Операція пройшла успішно, хоча реабілітація була не такою швидкою, як я сподівалася — потрібно було дотримуватись усіх рекомендацій лікаря. В основному, важливо не займатися фізичною активністю і обмежити навантаження на перші 2 тижні.
Summer15

Сообщение fejo » 03 дек 2024, 12:51

У мене був досить великий ніс, і після операції змінилася форма і функція носа. Реабілітація була трішки важкою через набряки, але лікар детально пояснив, як доглядати за носом після операції, що значно полегшило процес. Результат був видний вже через місяць, але остаточний вигляд носа я побачила через 6 місяців, коли набряки остаточно спали.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 03 дек 2024, 12:51

fejo писал(а):У мене був досить великий ніс, і після операції змінилася форма і функція носа. Реабілітація була трішки важкою через набряки, але лікар детально пояснив, як доглядати за носом після операції, що значно полегшило процес. Результат був видний вже через місяць, але остаточний вигляд носа я побачила через 6 місяців, коли набряки остаточно спали.

Моє відновлення після операції пройшло відносно легко, я тільки зайве переживала, чи не буде у мене після операції проблем з формою носа, бо це для мене дуже важливо. Але коли звернулась в клініку TRUE BEAUTY відразу заспокоїлась. Там лікарі мають високий рівень професіоналізму, точно враховують усі побажання. Ринопластика носа https://truebeauty.com.ua/plastichna-hi ... oplastika/ пройшла безболісно, і я не мала жодних ускладнень після неї. Перші 2 тижні були важкими через набряк, але потім усе почало покращуватися.
Через місяць результат був уже дуже вражаючим, а через кілька місяців я вже була впевнена, що мій новий ніс виглядає ідеально! Дуже задоволена клінікою і результатом, рекомендую всім, хто шукає професіоналів у ринопластиці!
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка