fejo писал(а):У мене був досить великий ніс, і після операції змінилася форма і функція носа. Реабілітація була трішки важкою через набряки, але лікар детально пояснив, як доглядати за носом після операції, що значно полегшило процес. Результат був видний вже через місяць, але остаточний вигляд носа я побачила через 6 місяців, коли набряки остаточно спали.
Моє відновлення після операції пройшло відносно легко, я тільки зайве переживала, чи не буде у мене після операції проблем з формою носа, бо це для мене дуже важливо. Але коли звернулась в клініку TRUE BEAUTY відразу заспокоїлась. Там лікарі мають високий рівень професіоналізму, точно враховують усі побажання. Ринопластика носа
https://truebeauty.com.ua/plastichna-hi ... oplastika/ пройшла безболісно, і я не мала жодних ускладнень після неї. Перші 2 тижні були важкими через набряк, але потім усе почало покращуватися.
Через місяць результат був уже дуже вражаючим, а через кілька місяців я вже була впевнена, що мій новий ніс виглядає ідеально! Дуже задоволена клінікою і результатом, рекомендую всім, хто шукає професіоналів у ринопластиці!