Summer15 писал(а):Мені цікаво, а якщо ти кудись їдеш завжди потрібно купувати туристичну страховку? А як її обирати? Чи просто купити найдешевшу?
Знаєш, я тобі так скажу, багато хто думає, що туристична страховка – це зайві витрати, особливо якщо подорож коротка і здається безпечною. Але я завжди наполягаю, що це обов'язкова річ. Повір, є стільки випадків, коли люди потім шкодували, що не витратили ті кілька сотень гривень. За кордоном найменша травма чи застуда може обернутися величезними рахунками з лікарні, і без страховки доведеться платити з власної кишені. А це дуже неприємно, особливо коли відпочинок мав би бути ідеальним.
Щодо вибору, то тут не варто гнатися за найдешевшою. Це як з парасолькою: вона має бути надійною. Звертай увагу на те, які саме ризики покриває поліс. Чи включено лікування від covid-19, чи є покриття спортивних травм, якщо плануєш активний відпочинок, а також переконайся, що сума покриття достатня для країни, куди ти їдеш. У Європі, наприклад, медичні послуги дуже дорогі. Щоб краще розібратися в усіх нюансах і не помилитися з вибором, раджу почитати статтю
pravda.if.ua/turystychnyj-strahovyj-polis-navishho-potriben-ta-yak-obraty/ про те навіщо потрібен страховий поліс та як обрати.