Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Дитячий розважальний центр в Києві

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Дитячий розважальний центр в Києві

Сообщение пифагор » 28 дек 2023, 23:31

Чи могли б ви, будь ласка, підказати мені докладну інформацію про розважальний центр для дітей у Києві? Я шукаю місце, де мої діти могли б провести час з користю та отримати найбільше задоволення. Які розваги, ігри, та розвиваючі заходи надає "Розважальний центр для дітей у Києві Neopolis"? Чи є там дитячий майданчик, кафе для батьків, інтерактивні експозиції, та які ціни на вхідні квитки та інші послуги? Також цікавить режим роботи та доступність для дітей різного віку.
пифагор

Re: Дитячий розважальний центр в Києві

Сообщение CBUHOnAC » 30 дек 2023, 21:08

Хочете нормально розважитися з дітими на новогорічних канікулах? Я раджу вам завітати до розважального центру для дітей https://neopolis.respublikapark.com.ua/ Neopolis у ТРЦ Respublika park. Неймовірно - це сучасний, стильни й заклад з купою різноманітних атракціонів, шоу та кафе. Тут можна відмітити день народження або просто влаштувати круту вечірку з друзями. Спробуйте, я запевняю вас, такого ви ще не бачили!
CBUHOnAC

Вернуться в Беседка