Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Купити пилосос

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Купити пилосос

Сообщение fejo » 26 окт 2023, 11:07

Привіт, усім! Потрібна порада щодо вибору пилососа. Я дивлюся на ринку так багато різних моделей і брендів, що зовсім заплутався. Яке ваше особисте враження про ваші пилососи? Які характеристики важливі для вас? Дякую за допомогу!
fejo
Старожил

Re: Купити пилосос

Сообщение Summer15 » 26 окт 2023, 11:16

Я недавно купила пилосос, і основне, на що я звернула увагу, це потужність всмоктування, наявність фільтрів і зручність використання. Рекомендую подивитися моделі від Dyson і Miele - ці бренди відомі своєю якістю.
Summer15

Сообщение fejo » 26 окт 2023, 11:21

Summer15 писал(а):Я недавно купила пилосос, і основне, на що я звернула увагу, це потужність всмоктування, наявність фільтрів і зручність використання. Рекомендую подивитися моделі від Dyson і Miele - ці бренди відомі своєю якістю.

Дякую за відповідь! Я чула про бренди Dyson і Miele, вони дійсно мають хорошу репутацію. А як вам взагалі подобається ваш новий пилосос? Чи маєте ви якісь зауваження?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 26 окт 2023, 11:29

Мій пилосос працює чудово. Я задоволена його потужністю і ефективністю уборки. Ще я його купувала в інтернет-магазині "Алло". Вони мають широкий асортимент пилососів різних брендів, включаючи ті, які оснащені циклонними системами та призначені для боротьби із тваринною шерстю.
Я там купувала свій пилосос https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ , і задоволена обслуговуванням і швидкістю доставки. Також, в "Алло" зазвичай є акції та знижки, тож ви можете зекономити гроші на покупці. Рекомендую переглянути їхній веб-сайт та звернутися до консультанта для отримання додаткової інформації перед придбанням.
Изображение
Summer15

Сообщение Nikki_23 » 18 фев 2025, 11:33

Долго думала, стоит ли покупать наушники Dyson https://storeinua.com/ru/categories/navusniki-dyson/, но решилась — заказала в STOREinUA. Магазин не подвел, быстро отправили, хорошо упаковали. Наушники просто космос! Звук объемный, а дизайн стильный. Всем рекомендую!
Nikki_23

Вернуться в Беседка