Farrys писал(а):Большинство заказов сейчас можно сделать онлайн и не обязательно искать в Запорожье
Точно! Я вже неодноразово в режимі онлайн замовляла у компанії "Твій Дизайн" пошиття футболок з логотипом
https://print-logotip.com.ua/ua/p2480526457-poshiv-futbolok-polo.html кожен раз залишалась дуже задоволена результатом. Футболки вийшли зручними, з високоякісною вишивкою, яка тримається навіть після численних прань. Логотип виглядає чітко, кольори не вигоряють, а матеріал дуже приємний на дотик і добре носиться. Крім футболок, я також замовляла в них чашки з логотипом для корпоративних подарунків, і знову не помилилася в виборі. Вони виготовляють продукцію, яка відрізняється не тільки стильним дизайном, а й чудовою якістю. Якщо потрібно щось особливе, "Твій Дизайн" завжди готові допомогти з індивідуальними замовленнями. Якщо хочете замовити будь-яку сувенірну продукцію чи корпоративні подарунки, я рекомендую звертатися саме до них — вони дійсно знають свою справу і працюють на результат.