Нехай свято Незалежності духмяним серпневим ароматом українського хліба принесе у наші домівки щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Від щирого українського серця зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, бадьорості духу, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших починаннях!
Любіть Україну у сні й наяву, Вишневу свою Україну, Красу її, вічно живу і нову, І мову її солов'їну.
В. Сосюра
Связь между человеком и собакой может исчезнуть только с жизнью…(Э. Сетон-Томпсон)
Шановні друзі, вітаю всіх зі святом Незалежності! Хай нам у всьому щастить! А для цього робімо все від нас залежне, щоби бути могутньою країною.
Марія Сулименко. Про Україну. Щаслива країна, Моя Україна, Ти прагнула волі вже безліч століть, І ворог приходив, Одягнений в зброю, Та Київ величний так само стоїть.
Великий народе! Могутня країна, Не згасне ніколи Свободи вогонь, І пісня твоя, Не втихаючи, лине Про славу і щастя, про мир і любов!
Да уж вряд ли. Я имела ввиду "простой народ". Не люблю я массовые гуляния, от них остаються только мусор, лужи, грязь, вонь. Соответственно и празники тоже не люблю.
кошка - это слабое, беззащитное создание, от которого нет спасения.