. зараз (вірніше з 16 на 17 серпня або з 31 на 1 вересня) можна підключитися на безліміт тариф за 50 грн. "Фрістайл". Тариф діє 3 місяці без обмеження трафіку. Вигідніше підключатися з серпня на вересень, тоді тариф буде повних 3 міс.Модераторы: Управляющий, ФинКом
. зараз (вірніше з 16 на 17 серпня або з 31 на 1 вересня) можна підключитися на безліміт тариф за 50 грн. "Фрістайл". Тариф діє 3 місяці без обмеження трафіку. Вигідніше підключатися з серпня на вересень, тоді тариф буде повних 3 міс.
дякую за додатову інф
а ви користуєтесь ним?
бо зараз не зрозуміло, чи є цей тариф вигідний. зараз уточнюю.
що можуть підключити лише нові абоненти, без обмеження швидкості. Він розроблений для залучення нових.
. Забембала ця Воля, хоча б навчала своїх кол-консультантів. Що відповідати. Не зрозуміло. Запутали.
Дякую. Вопрос снят.
для информации - может пригодиться кому-то.
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!Jussi писал(а):ну вставлю и я свой носик в темудля информации - может пригодиться кому-то.
у нас (район Дарницы) есть оператор "Аксон45" - безлимит за 110 грн со скоростью 3 мб/с, выделенка.
Есть у них безлимит и дешевле "Старт" за 70 грн - скорость 512 кб/с; и "Хит" за 90 грн - скорость 1мб/с.
Я теж живу в Дарниці. Цей оператор працює у вашій частині району, а тут лише Воля і Укртелеком. УТ по співвідношенню ціна-швидкість програє. Та й для початку тре купити модем. Витратити чималу суму. Тому залишаюсь на Волі.galarina писал(а): Та й для початку тре купити модем. Витратити чималу суму..

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
. Згадала фільм "Вам письмо" Там "старушка БО" нарікає, що теж хотіла спробувати віртуального сексу, але так і не дозвонилася.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15