майстрів які б зробили добре, якісно і дешево. Я розглядаю варіанти і пластикового і деревяного. Головне щоб був зручний, довговічний, якісно зроблений і дешевий

Модераторы: Управляющий, ФинКом
майстрів які б зробили добре, якісно і дешево.

. Мені теж деревяний більш виглядає природньо, але розумію, що він недовговічний, лак, який треба покривати, і т.д.По козирьку - особливий респект, бо в мене зараз немилосердно затікає все на балконі, навіть затік випадково один документ, який я теж випадково лохонулась склала під час ремонту, і все. Не відновити тепер.

дерево ремонтувати часто не хочуrada писал(а):Да, дерево не долговечно и стоит обшивка балкона деревом почти как и балкон,но это натурпродукт.
Балувана, короче
В єтом месте поподробней пожалуйстаrada писал(а):Как вариант,стяжка или шуба под покраску фасадной краской.

Можно козырек покрыть линолеумом, но, я думаю, будет практичнее еврорубероидом. И толщина приличная и любую непогоду выдержит.galarina писал(а):Оксанко, я вже читала, що то значить стукаючий козирьок.....але як його обесстучить))) поки не розумію
Флюк писал(а):Можно козырек покрыть линолеумом, но, я думаю, будет практичнее еврорубероидом. И толщина приличная и любую непогоду выдержит.

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 17