Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

На территории Донецкой области сбили пассажирский авиалайнер

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: На территории Донецкой области сбили пассажирский авиала

Сообщение gala » 22 июл 2014, 18:09

Великий спецпроект "Жертви рейсу #MH17".

Victims of Malaysia Airlines Flight 17
http://www.nytimes.com/interactive/2014 ... ign=buffer

Хай Господь Саваот захистить Донбас, Україну і світ!
gala
Старожил

Сообщение Манула » 22 июл 2014, 21:53

Бук: место запуска. Анализ информации
http://inforesist.org/buk-mesto-zapuska/
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Сообщение Веста » 22 июл 2014, 23:21

http://censor.net.ua/news/294941/rossiy ... astyu_snbo
россия стягивает войска к границе с Черниговской обл.
Понимаю, что сейчас идет активное нагнетание страстей со всех сторон. Но реально страшно. страшно, за наших мужчин. сколько уже погибло наших украинцев в расцвете сил за последние месяцы, сколько искалечено....
Когда же эти наглые, распоясавшиеся, проклятые "спасатели" оставят нас в покое.
Веста

Сообщение Miu-miu » 23 июл 2014, 01:42

Веста писал(а):http://censor.net.ua/news/294941/rossiya_styagivaet_voyiska_k_granitse_s_chernigovskoyi_oblastyu_snbo
россия стягивает войска к границе с Черниговской обл.
Понимаю, что сейчас идет активное нагнетание страстей со всех сторон. Но реально страшно. страшно, за наших мужчин. сколько уже погибло наших украинцев в расцвете сил за последние месяцы, сколько искалечено....
Когда же эти наглые, распоясавшиеся, проклятые "спасатели" оставят нас в покое.

страшно не то слово!!!сегодня в магазине в очереди к парню пристал охранник,мол "солдат,ты разошелся что-то",а тот брал три пива и еще что-то..ну и был не первой свежести. я поняла,что он его знает,потому что тот дальше ему "у тебя же сын маленький есть,кто ему пример показывать будет".и тут я поняла,что парню пришла повестка. он стоял как в воду опущенный,на вид.. ну 25 максимум,он все стоял бормотал,что "страшно,там такое сейчас показывают....маме в цинковом гробу передадут".

пришла домой и думаю,вот блин,хоть бы подошла удачи что ли пожелала.ну чтобы хоть как-то поддержать человека.

молюсь,чтобы этот кошмар закончился!
Miu-miu

Сообщение darlying » 23 июл 2014, 09:16

Моему парню пришла повестка...
darlying

Сообщение gala » 23 июл 2014, 14:49

darlying писал(а):Моему парню пришла повестка...

Тримайтеся. Не занепадайте духом. Важкий час. Усі в заціпенінні. Подолаємо і вистоїмо! Хай Господь береже Вашого хлопця!

Господи, захисти нас, Україну і світ!
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 15:06

Брати і сестри, не занепадайте духом! Не панікуйте! На жаль, нас несподівано все це спіткало. Ми психологічно не були готові до війни. Але мусимо перетривати, витримати і перемогти. І не ми перші, і для нас це не вперше.
Була армія Муравйова в Києві у січні 1918 і виробляла щось схоже на те, що нещодавно відбувалося в Слов'янську, а зараз дієтья в Луганську. Україна тоді не відбилася, а Фінляндія в 1940, завдяки тому, що щосили пручалася, не стала черговою радянською республікою. Зараз би там Стрєлков-Безлєр організовували ФНР. Тим-то і важливо, щоб зараз усе спинилося там, де розпочалося, тобто на Донбасі. А також і те, щоб Донбас не перетворився на сіру прорашистську зону зі скупченням кримінальних покидьків усього "руского міра". Бо це буде вічний головний біль, джерело дестабілізації, яке спинятиме розвиток країни. Гарантій у нас немає, але і ВВП - не всемогутній. Війна вже загнала РФ у глухий кут.
Я розумію "занепокоєння" родин. Я спостергіла початок першої мобілізації в березні. Хтось був украй розгублений, не міг второпати, як це, маючи родичів-москвичів, буде з ними воювати. Хтось ясніше усвідомлював, що Крим - не закінчення нападу параної у ВВП, і був готовий до подальших подій. Я знаю особисто дуже мужніх батьків, які сприйняли участь сина в АТО як належне. І ходять зараз, як тіні. Це виняток з правила, бо, звісно, будь-яка дружина, мати і сестра не побажає жертвувати найріднішим, хоч би з найвищих суспільних міркувань. Нещодавно потішала подругу, як могла, бо сина мали мобілізувати. Тоді не взяли.
Головне, зараз зберігати холодний і тверезий розум. Ми не можемо уникнути цієї ситуації, але можемо її змінити. Багато чого вже вдавалося. Не втрачаймо оптимізму!

Хай Господь Саваот захистить Донбас, Україну і світ!
Последний раз редактировалось gala 23 июл 2014, 22:40, всего редактировалось 1 раз.
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 15:09

Найкращим для нас прикладом зараз може бути Австрія, яка мала перспективу стати ще однією комуністичною республікою, але 1955 звільнилася від усіх окупаційних військ. Старі австрійці пригадують це, як диво, що сталося у відповідь на молитву. Оксана Забужко теж про це згадує.

Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко)
36 мин. ·

Літопис Самовидця, о Господи...
"Молитовний Щит" - добре сказано. Після ІІ Світової так "відбивалась" Австрія, вже, було, окупована радянськими військами (віддана союзниками в "зону інтересів СРСР"): францисканський священик заініцював усенародну молитву, прем'єр-міністр Австрії підтримав, чесно звернувшись по радіо до нації - так, молитимусь сам і вас закликаю, бо іншої ради нема, - і вони молились ("тримали щит"). І одного дня радянські війська знялися й пішли геть, самі. (Історики досі сперечаються, як так сталося)
Це ТЕЖ "європейські цінності", так. Теґи: National Rosary Crusade, "австрійське чудо", громадянське суспільство... І ключове, найголовніше, що маркує цивілізаційну межу між Європою та "русскімміром": КАНОССА.
Молимось за Донбас - за наших воїнів, за наших людей "у вавилонському полоні": за Україну...
https://www.facebook.com/oksana.zabuzhk ... 7753233953

Хай Господь захистить Донбас, Украну і світ!
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 15:17

Вертайтеся живі. Аеропорт

В Києві створений сайт допомоги учасникам АТО.
http://internetua.com/v-kieve-zapusxen- ... tnikam-ato

Хай Господь захистить Донбас, Україну і світ! Хай береже нашу армію і нас!
Последний раз редактировалось gala 23 июл 2014, 23:34, всего редактировалось 1 раз.
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 18:15

Версія Андрія Іларіонова, чиї прогнози протягом останніх місяців справджувалися. Але цього разу автор, на мою думку, все ускладнює. Не тому, що ВВХ - великий гуманіст і не спроможний цинічно спланувати збиття цього боїнгу. А через всесвітній розголос і непердбачувані наслідки для путінського режиму події 17.07. "Прорахунок полковника Путіна" полягав у зловісній випадковості і нехлюйстві виконавців, які не допустили іншого сценарію всупереч злитій зі штабу АТО інформації. Зрештою, хоч так, хоч так, а нитка злочину веде в одне місце.

Андрей Илларионов. Зачем был сбит амстердамский «Боинг»?
http://aillarionov.livejournal.com/718415.html

Хай Господь захистить Донбас і Україну, нас і наших вояків!
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 19:49

Коментар подій, пов'язаних з Боїнгом, Вадима Лукашевича, кандидата технічних наук, експерта з бойової ефективності авіаційних комплексів.

Вадим Лукашевич: Путин – трус. Он облетает Украину в районе Северного полюса
http://glavcom.ua/articles/21078.html

Інформація для тих, хто хоче розібратися в деталях, як все відбувалося.
http://0serg.livejournal.com/146553.html

Хай Господь Саваот захистить Донбас і Україну, збереже нас і вояків!
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 июл 2014, 23:12

Сергій Жадан про Донбас, звідки він походить, і не тільки. Слова підбадьорення в цей тривожний час.
http://vimeo.com/101220437

Хай Господь Саваот захистить Донбас і Україну, збереже нас і наших вояків!
gala
Старожил

Сообщение Natasha1 » 24 июл 2014, 23:00

gala писал(а):Сергій Жадан про Донбас, звідки він походить, і не тільки. Слова підбадьорення в цей тривожний час.
http://vimeo.com/101220437

Я услышала в обращении Сергея не только слова поддержки, а и призыв к лояльному отношению к нашим соотечественникам из Донбасса :ah:
Почему именно на это обратила внимание, т.к. сегодня мой друг, принял на работу семейную пару из Луганска. Они уехали на время боевых действий, с надеждой вернутся домой, но работу найти не могли, т.к. временно ни кто их трудоустраивать не хотел (Не смотря на то, что муж отличный специалист, а его супруга с высшим образованием, но она согласилась сейчас на работу диспетчера). Вот и раздутая в СМИ поддержка!(ирония)

Как то разочаровалась я уже и в наших СМИ, очень уж однобоко преподносят :ac:
Natasha1
Старожил

Сообщение gala » 25 июл 2014, 00:32

Natasha1 писал(а):Я услышала в обращении Сергея не только слова поддержки, а и призыв к лояльному отношению к нашим соотечественникам из Донбасса :ah:
Почему именно на это обратила внимание, т.к. сегодня мой друг, принял на работу семейную пару из Луганска. Они уехали на время боевых действий, с надеждой вернутся домой, но работу найти не могли, т.к. временно ни кто их трудоустраивать не хотел (Не смотря на то, что муж отличный специалист, а его супруга с высшим образованием, но она согласилась сейчас на работу диспетчера). Вот и раздутая в СМИ поддержка!(ирония)

Как то разочаровалась я уже и в наших СМИ, очень уж однобоко преподносят :ac:

Передусім подяка вашому другу.

Ну взагалі-то зараз і кияни не мають великих можливостей влаштуватися. І скаржаться, що всі їдуть до столиці в той час, коли чекають в інших містах. А щодо ЗМІ - я би не сказала, що однобічно. Просто не всі потреби біженців можна задовольнити з об'єктивних причин. А старання є. І нарікання і недоліки теж висвітлюються. А до того ж багато хто в Києві, зіткнувшись з цим безпосередньо, перебувають у шоці. Бо ті вимоги, які висували біженці, просто викликали обурення. Особливо, коли це робили чоловіки. Принаймні так було на початку червня.
Але я не хочу узагальнювати і зміцнювати усталені стереотипи. Можу відповісти тільки про власні зустрічі і враження.
Скажу відверто - я ШОКОВАНА. Протягом кількох попередніх років я мала справу з студентами з Донбасу, і та молодь не дуже відрізнялася від інших за світоглядом, звичками.
А з травня я мала справу з біженцями з Краматорська, Слов'янська, Луганська. Це переважно підлітки і молоді мами з дітьми. Одна молода пара була з Донецька. Було відверте спілкування. І коли від них дізнаєшся, як все там починалося, як вони це сприймали, як оцінюють зараз, виникає когнітивний дисонанс, і треба докласти зусиль, щоб зберегти спокій і нормальне ставлення до цих людей. Все-таки більшість щиро висловлювалися за Україну, меншість - не зрозуміло за що.
Але тут питання навіть і не в Україні, а в тому, що у людей у свідомості перерваний причинно-наслідковий зв'язок. Ну приміром, донька сидить у Києві в безпеці, бо батько відправив з представниками тієї церкви, де денеерівці катували вірян, а сам батько підтримує ДНР і чекає Путіна. В останню хвилину вже і батько тікав, бо щось денеерівці і до нього прискіпилися.
Я не нав'язувалася, самі прагнули спілкування, підбадьорення, пояснення. Говорила дуже обережно з ними. Мені здалося, що ми в кінцевому підсумку дійшли спільного пояснення подій. Були окремі розповіді - суцільний жах. Люди ледь залишилися живі. Були багатодітні родини - крайня біднота. Були раді хоч би батону хліба.
Не хочеться зараз когось у чомусь звинувачувати. Джина випущено, і люди Донбасу в біді. Як цього джина разом з пляшкою викинути з України, знає один Господь.
Знаю, що матері на Закарпатті, ховаючи вбитих синів, проклинали і Донбас, і Путіна.
А зараз, попри все, треба затиснути зуби, розуміючи, що ми в одній країні, і не дозволяти політичним маніпуляторам впливати на "регіональну" свідомість.
Сергій Жадан сказав усе правильно.

Нехай Господь Саваот захистить Донбас і Україну, збереже нас і наших солдат!
Последний раз редактировалось gala 25 июл 2014, 17:21, всего редактировалось 2 раз(а).
gala
Старожил

Сообщение gala » 25 июл 2014, 13:50

Обнадійливе фото з Краматорська від 21.07.14. Зупинка Металургічна на вулиці Орджонікідзе.

Изображение

Надпис з нелітературним виразом можне перекласти так:
"І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі..."

Метаморфози свідомості людей на Донбасі.
Валентин Торба. "Наші прийдуть!"
http://www.day.kiev.ua/uk/blog/politika/nashi-priydut

І ще про героїв, яких дала земля Донбасу.
Александр Белинский. Нові голоси Донбасу
http://ukr.lb.ua/news/2014/07/24/273865 ... bassa.html

Марія Прокопенко. «Знаю, за що воює мій чоловік!». Донеччанка Наталя — дружина добровольця, який бореться проти терористів на cході України, — про мрії повернутися в рідне місто, чоловіка і листи військовим
http://www.day.kiev.ua/uk/article/cuspi ... y-cholovik

А також голос з передової. Полковник спецназу про нашу армію, яка є по-справжньому народною, тилових щурів, а також місцеве населення (Слов'янськ - Краматорськ - Добропілля).

Нехай Господь Саваот захистить Донбас і Україну, збереже нас і наших вояків!
gala
Старожил

Сообщение gala » 25 июл 2014, 16:34

Peter Shuklinov
https://www.facebook.com/Zlobyn/posts/671123862969904
33 мин. · Киев · отредактировано ·

- наша редакция подготовила материал, который я бы назвал "геноцид Донбасса". Этот материал не может оставить равнодушными жителей Донецкой и Луганской областей. И он должен стать примером для всех, кто до сих пор имеет симпатии к России.

Террористы разрушают Донбасс каждый день. Каждый день взрывают мосты, трубопроводы, заводы, отжимают и грабят предприятия, грабят простых граждан, забирают машины и квартиры. Восстановление Донбасса - миллиарды и миллиарды гривень. Этих денег нет и не будет. Донбасс обрек себя на нищету. Сам. Это уже факт. Покажите это друзьям и знакомым. Печатайте это на принтерах и раздавайте людям в Донбассе и в смежных областях. Пусть они увидят, что такое "русский мир".

Русский мир - это голодные дети. Это отсутствие воды и электричества. Отсутствие работы, денег и полная катастрофа привычного уклада жизни. Это "выжженная земля". Донбасс разрушают те, кто там жить никогда не будет. Я не знаю, как еще донести эту мысль до всех, кто кричит "хунта" в Донбассе. Они не понимают. Несмотря на все взорванные мосты и уничтоженные предприятия, они продолжают винить Украину, а не самих себя и террористов, которые это делают. Все области Украины смотрят на Донбасс и понимают: регион не просто на коленях, а лежит в руинах. И помочь Донбассу никто не сможет. Украинцы востока, опомнитесь, пока еще не все разрушено. Опомнитесь, пока вам еще можно хотя бы попытаться помочь. Украина с вами. Мы не хотим вашего разрушения. Вы только нам нужны сильными. А России вы не нужны. Опомнитесь.

Инфографика: Катастрофа Донбасса. Карта разрушений на востоке Украины
http://www.liga.net/infografica/194160_ ... krainy.htm

gala
Старожил

Сообщение Веста » 25 июл 2014, 21:18

Давайте завтра, скажем, в 12.00, каждый из нас, кто это читает и кому это близко - помолимся за нашу страну, за наших военных. Верю, что коллективная молитва, коллективное намерение мира и добра - это великая сила.
Давайте помолимся, попросим Бога своими словами, чтобы в нашу страну наконец вернулся мир, чтобы наши мужчины вернулись домой живыми и здоровыми.
И о том чтобы Украина могла развиваться и процветать в мире.

Давайте также вспомним и помолимся о тех, кто ушел навсегда...

Спасибо.
Веста

Сообщение yunat » 25 июл 2014, 22:31

Кто нибудь может выложить подходящую молитву, я только "Отче наш" :ah: знаю.
yunat
Старожил

Сообщение gala » 26 июл 2014, 00:25

Звісно, підтримую. Завтра, о 12.00.
Молитва - це мова серця. Головне, щоб щиро і з конкретною метою. Чого ми просимо? Чого потребуємо? МИРУ! Але миру не за всяку ціну, а через подолання ворожої сили з відстоюванням правди. Отже, просимо миру як результату перемоги у війні, просимо захисту мирного населення і вояків, які перебувають у зоні бойових дій, просимо остаточного приборкання агресора. Просимо благословення для людей: тих, від кого залежить ухвалення важливих рішень у житті країни й у веденні воєнних дій, тих, хто потерпає безпосередньо від війни, тих, чиї діти на війні і самих вояків. Важливо молитися за єдність країни і за мудрість і спроможність влади як такої. Важливо молитися за вбитих і їхніх родичів. Це можна висловити і багатьма словами, а можна молитися усталеними молитвами, тримаючи в розумі всю картину. Слід молитися за напоумлення агресора, якщо про це можна щиро просити.

Універсальний псалом 90/91 підійде і в цьому випадку. Можна замінити слова "Хто" на "Україна". "Україна живе під покровом Всевишнього, Україна в тіні Всемогутнього мешкає, Україна скаже до Господа: "Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього". І далі по тексту.

Ось знайшла підхожий текст молитви.

Молитва у днi нашестя ворогiв
Господи Боже сил, Боже спасiння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь у милостi та щедротах на смирення рабiв Твоїх i чоловiколюбно вислухай i помилуй нас: бо вороги нашi зiбралися на нас, щоб погубити нас i знищити державу нашу та святинi нашi. Допоможи нам Боже, Спасителю наш, i визволи нас, заради слави iмени Твого, i нехай справдяться на нас слова, сказанi Мойсеєм: будьте смiливими, стiйте i побачите спасiння вiд Господа, бо Господь переможе за нас.
Так, Господи Боже, Спасителю наш, не пом’яни беззаконь i неправд людей Твоїх i не вiдвертайся вiд нас гнiвом Своїм, але в милостi i щедротах Твоїх вiдвiдай смиренних рабiв Твоїх, що до Твоєї милости припадають: повстань на допомогу нам i подай воїнству нашому з iм’ям Твоїм перемогти. Зруйнуй неправеднi намiри тих, хто йде на нас вiйною.
Молимось до Тебе, Владико миру i спокою нашого, щоб як щезає дим, так нехай щезнуть вороги нашi, i як порох розсипається вiд лиця вiтру, так нехай розвiються їхнi злi задуми знищити державу нашу Українську. Господи, втихомир тих, хто противиться заповiдям та постановам Твоїм. Поверни їм пам’ять Твоєї заповiдi: блаженнi миротворцi, бо вони синами Божими назвуться. А для тих, хто противиться цiй Твоїй заповiдi, пошли ангелiв, якi вселять у них страх i пам’ять про те, що й вони себе християнами називають.
Нехай же, Господи, буде воля Твоя над нами, i якщо Твоє Провидiння буде таким, щоб покласти воїнам нашим у битвi за Вiру i Україну душi свої, то прости їм грiхи їхнi i в день праведного Твого Суду подай вiнцi нетлiння. Але вiримо i молимось Тобi, Великодаровитий Господи, що Ти захистиш, утихомириш i напоумиш та до спокою приведеш усiх.
Бо Ти єси захист, i перемога, i спасiння для тих, хто надiється на Тебе, — i Тобi славу возсилаємо, Отцю, i Сину, i Святому Духу, нинi i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь!

http://www.parafia.org.ua/biblioteka/mo ... a-vorohiv/

Взагалі, повторюючи деякі звичаї часів Майдану, можна кожного дня о певній годині молитися спільно, кожний на своєму місці. Це діє.

gala
Старожил

Сообщение gala » 26 июл 2014, 00:32

Сподіваюся, що не буде того часу, коли ця пересторога стосуватиметься нас безпосередньо. Але берженого Бог береже. Ця інформація не є зайвою.

Чому варто видалити особисті профілі в “Однокласніках” і на Мail.ru
http://realno.te.ua/novyny/%D1%87%D0%BE ... %BB%D1%96/

gala
Старожил

Сообщение Веста » 26 июл 2014, 08:30

Gala, дякую за текст молитви, і за підтримку, яка завжди є в Ваших повідомленнях.
Веста

Сообщение gala » 28 июл 2014, 16:22

Вслід за Андрієм Ілларіоновим Руслана Лижичко припускає, що ВВХ збив Боїнг навмисно. З огляду на чорноту Володаря Мордору, не можна абсолютно виключати цю версію. Хоча більше схиляюся до елементарного нехлюйства і запоморочення мозків виконавців наказу збивати українські літаки.

Руслана Лижичко. Марш прапорів проти тероризму
http://blogs.pravda.com.ua/authors/rusl ... 48b585f38/

Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 29 июл 2014, 10:52

Запрацювала гаряча лінія СБУ щодо сепаратизму, мародерства та злочинів проти людини.

Изображение

gala
Старожил

Сообщение gala » 30 июл 2014, 10:47

Олексій Кужельний. Війна за війну. Честь і совість, які завжди були в епіцентрі уваги російської культури, виявилися балачками
http://www.day.kiev.ua/uk/blog/suspilst ... a-za-viynu

Поодинокі голоси в мертвій мовчанці.

Виктор Шендерович. Если некому крикнуть: «Хозяин сошел с ума», то смерть - вопрос времени
http://uainfo.org/yandex/364399-esli-ne ... emeni.html

Народ України веде визвольну війну проти рашистсько-путінських загарбників.

http://www.youtube.com/watch?v=tlYOyxheWSY

А невиправний оптиміст Олексій Арестович знаходить позитив і в суцільному негативі.

Сейчас мы воюем гораздо лучше, чем россияне - Арестович
http://uainfo.org/yandex/364367-seychas ... ovich.html

Нехай Господь Саваот захистить Донбас і Україну, збереже нас і наших вояків!
gala
Старожил

Сообщение gala » 30 июл 2014, 21:53

Петр Любченков: "Россию оккупировала тоталитарная секта верующих в Путина". Российский магистр психологии, автор тренинговых программ обратился к украинским властям с просьбой о предоставлении ему политического убежища
http://fakty.ua/185369-rossiyu-okkupiro ... h-v-putina

Российская оппозиция сняла фильм о причастности Путина к войне на Донбассе
http://obozrevatel.com/abroad/82530-ros ... nbasse.htm

Путин промахнулся, когда развязал войну против Украины - генерал
http://glavred.info/politika/putin-prom ... 86359.html

Новий хіт харків'янина Бориса Севастьянова про рашистську агресію проти України.

Последний раз редактировалось gala 29 авг 2014, 22:30, всего редактировалось 1 раз.
gala
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Беседка