Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Bateria la electricele chinezești ține iarna asta a noastră

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Bateria la electricele chinezești ține iarna asta a noastră

Сообщение Summer15 » Вчера, 22:19

Vreau să cumpăr un SUV electric chinezesc, dar mă tem de iernile noastre din Moldova. Am auzit că la temperaturi negative bateria pierde instantaneu din capacitate, iar sistemul de încălzire consumă extrem de mult. Cum se comportă de fapt managementul termic la aceste modele când afară sunt minus zece grade, scade autonomia la jumătate sau sunt doar mituri urbane?
Summer15

Re: Bateria la electricele chinezești ține iarna asta a noas

Сообщение fejo » Вчера, 22:19

Conduc un astfel de vehicul de doi ani prin Chișinău. Iarna autonomia scade cam cu treizeci de procente, nu mai mult. Pompa de căldură își face treaba excelent, mașina se încălzește rapid, iar bateria nu a avut nicio problemă.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Вчера, 22:20

Mersi mult pentru detalii, m-ai mai liniștit cu aceste cifre reale din exploatare. Totuși, piața este plină de intermediari dubioși și mi-e frică să nu dau peste probleme cu actele sau cu starea tehnică a mașinii la transportare. Spune-mi te rog, unde exact ar trebui să apelez în Moldova ca să cumpăr în siguranță?
Summer15

Сообщение fejo » Вчера, 22:22

Eu am apelat la o companie serioasă care se ocupă de toate procedurile legal, de la verificare până la înmatriculare. Toat procesul a fost transparent, au adus mașina pe platformă direct în Chișinău fără întârzieri. Dacă vrei o recomandare sigură, serviciul de livrare auto din China https://bex-auto.md/ro/avto-iz-kitaya oferit de cei de la BEX AUTO este cea mai bună opțiune de pe piața noastră. Ei verifică istoricul mașinii, starea bateriei înainte de încărcare și se ocupă de vămuire, așa că primești automobilul gata de drum fără bătăi de cap.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка