Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Риболовля у мороз та сніг

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Риболовля у мороз та сніг

Сообщение пифагор » 12 май 2026, 10:52

Хоча зараз весна, я вже згадую минулу зиму і думаю, як підготуватися краще до наступної. Ловля в сильний мороз — це справжнє випробування для снастей та організму. Як ви боретеся з обмерзанням шнура та що берете з собою, щоб не замерзнути за кілька годин на льоду?
пифагор

Re: Риболовля у мороз та сніг

Сообщение октавия » 12 май 2026, 12:21

Зимова риболовля — це забава для сильних духом, але комфорт там стоїть на першому місці. Обмерзання кілець та шнура — це вічна біда, яку я вирішую за допомогою спеціальних силіконових спреїв. Нещодавно якраз згадував поради досвідчених майстрів, які читав у журналі FishClub. Там була дуже корисна стаття про те, як правильно поводитися, коли на вулиці лютий мороз на рибалці https://fishclub.uz.ua/lovlya-u-moroz-i ... h-rybalok/ та як зберегти снасті в робочому стані. У FishClub дають круті поради щодо екіпірування та вибору намету для захисту від вітру. Я після їхніх настанов почав використовувати двошарові рукавиці та спеціальні устілки з підігрівом.
октавия

Вернуться в Беседка