Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Ціни на автоцивілку

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Ціни на автоцивілку

Сообщение Summer15 » 29 апр 2026, 14:15

Поясніть як це працює, якщо у мене машина записана в селі, а живу я в Києві, я автоцивілку купую в Києві і по ціні Києва? А якщо скажімо я в Полтаву переїду, то там інша ціна?
Summer15

Re: Ціни на автоцивілку

Сообщение KroPiVVa » 30 апр 2026, 14:07

Summer15 писал(а):Поясніть як це працює, якщо у мене машина записана в селі, а живу я в Києві, я автоцивілку купую в Києві і по ціні Києва? А якщо скажімо я в Полтаву переїду, то там інша ціна?

Ціна поліса завжди прив’язана до місця реєстрації власника, яке вказане в техпаспорті, а не до того, де колеса топчуть асфальт сьогодні. Якщо в документах стоїть селище, то й тариф буде сільський, навіть якщо авто роками не виїжджало за межі Хрещатика. Система працює за пропискою - де людина офіційно «живе» за паперами, такий коефіцієнт і рахують.

Коливання ціни між містами справді відчутне. У Києві через шалений трафік і аварійність вартість буде максимальною, а в тій же Полтаві - значно приємнішою. До речі, якщо цікаво, на який транспорт взагалі реально взяти страховку на короткий термін, то корисна інформація про те, як оформляється автоцивілка в Полтаві є у вільному доступі в інтернеті. 

Головне застереження - не намагайтеся «хімічити» з адресою заради знижки в пару сотень гривень. Страхові компанії під час перевірки документів перед виплатою дуже швидко знаходять невідповідності. Якщо вказати не те місто, яке в техпаспорті, договір можуть визнати недійсним, і тоді замість страхової з власної кишені доведеться платити за розбитий бампер сусіда по потоку. Найкраще просто забити дані в калькулятор онлайн, підтягнути номер авто, і система сама видасть правильну ціну згідно з вашою реєстрацією.
KroPiVVa

Вернуться в Беседка