Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Про значущі подарунки

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Про значущі подарунки

Сообщение октавия » 23 апр 2026, 21:20

Скоро йду на ювілей до тітки, вона людина віруюча і дуже цінує духовні речі. Хочу подарувати їй гарну ікону, але трохи розгубився, бо не знаю всіх тонкощів. Чи існують якісь правила щодо таких подарунків? Підкажіть, будь ласка, на що звернути увагу при виборі?
октавия

Re: Про значущі подарунки

Сообщение пифагор » 23 апр 2026, 21:49

Питання дійсно тонке, але насправді все простіше, ніж здається. Я нещодавно сама шукала таку інформацію і натрапила на чудову статтю в блозі Family Store. Там дуже детально і зрозуміло розписано, які ікони можна дарувати на різні свята та кому саме вони підходять. Для жінки на ювілей часто обирають образи Богородиці або її іменну покровительку. Я тоді замовила у них ікону в дерев’яному кіоті під склом. Якість мене вразила, бо видно ручну роботу і ретельну обробку кожної деталі. Майстерня знаходиться у Нововолинську, працюють при соборі, тому все робиться за канонами. Почитайте їхні поради на сайті, це допоможе вам зробити впевнений вибір і не прогадати з подарунком.
пифагор

Вернуться в Беседка