Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Арбівір

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Арбівір

Сообщение пифагор » 18 апр 2026, 11:48

Всім доброго дня! Лікар порадив при симптомах ГРВІ пропити курс Арбівіру. Раніше ніколи його не купувала, тому вагаюся. Хто вже приймав цей препарат? Чи допомагає він реально полегшити стан і чи не було у вас від нього ніяких неприємних побічних ефектів?
пифагор

Re: Арбівір

Сообщение октавия » 18 апр 2026, 12:37

Якраз минулого місяця пила цей засіб, коли вся сім'я злягла з вірусом. Можу сказати, що препарат цілком робочий. Температура впала швидше, і загалом не було такого жахливого стану, як зазвичай. Це досить популярні противірусні , які часто призначають саме для лікування грипу та ГРВІ. Я купувала упаковку через сайт еТаблетка, там якраз була вигідна ціна в аптеці біля мого офісу. На eTabletka зручно те, що можна відразу побачити правильне дозування і скільки таблеток в упаковці, щоб вистачило на повний курс. Побічних реакцій у мене не було, шлунок сприйняв нормально. Раджу дотримуватися інструкції і пити його через рівні проміжки часу. Обов'язково спробуйте, якщо лікар рекомендує, бо він дійсно допомагає організму боротися. Одужуйте швидше!
октавия

Вернуться в Беседка