Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Центр комп'ютерної томографії в Бердичеві

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Центр комп'ютерної томографії в Бердичеві

Сообщение пифагор » 02 апр 2026, 21:05

Чи підкажете, де в Бердичеві реально зробити КТ без довжелезних черг і без цього вічного “запишіться на наступний тиждень”? Ситуація така, що лікар направив терміново, а я навіть не знаю, куди краще звернутись, щоб і апаратура була нормальна, і щоб не довелося стояти пів дня. Цікавить також, чи пояснюють результати людською мовою, а не просто дають папірець із купою незрозумілих слів.
пифагор

Re: Центр комп'ютерної томографії в Бердичеві

Сообщение октавия » 03 апр 2026, 14:02

З власного досвіду скажу, що варто звернути увагу на кабінет томографії Діагностикум, бо там доволі швидко організовують запис і не тягнуть із прийомом, що для таких обстежень критично важливо. Коли мені знадобилось КТ, я теж шукав варіанти без черг і випадково натрапив на цей центр, і враження залишились нормальні. Лікар перед процедурою пояснив, як усе відбувається, а після видачі результатів ще й коротко прокоментував, щоб я розумів ситуацію. Якщо говорити про центр комп'ютерної томографії Бердичів , то це один із тих варіантів, де не виникає відчуття конвеєра і до тебе ставляться як до людини, а не просто ще одного запису в журналі, плюс обладнання виглядає сучасно і працює без затримок.
октавия

Вернуться в Беседка