Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Мій мобільний світ став швидко розряджатися під час зйомки

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Мій мобільний світ став швидко розряджатися під час зйомки

Сообщение Summer15 » 27 мар 2026, 16:18

Останнім часом мій переносний ліхтарик почав здавати позиції і вимикається вже через півгодини активної роботи на повній потужності. Дуже дратує, коли в розпал стріму картинка різко темніє, а зарядити пристрій швидко просто нереально через застарілі порти. Хтось стикався з таким падінням ємності акумулятора, чи це просто залізо вже морально застаріло і не тримає навантаження?
Summer15

Re: Мій мобільний світ став швидко розряджатися під час зйом

Сообщение fejo » 27 мар 2026, 16:21

Була аналогічна ситуація з дешевим світлом, яке через рік використання стало працювати лише від розетки. Замінив його на сучасну панель з підтримкою швидкої зарядки, і тепер проблем взагалі не знаю. Навіть якщо розрядиться, за десять хвилин добирає достатньо ємності для продовження зйомки.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 27 мар 2026, 16:22

Велика вдячність за таку оперативну відповідь, бо я вже думав, що проблема в моїх налаштуваннях камери. Підкажи, будь ласка, конкретну перевірену точку, куди саме варто звернутися за покупкою якісної техніки, щоб отримати стовідсотковий оригінал з реальною гарантією в Україні? Хочеться знайти адекватне місце, де фахівці справді розуміються на професійному світлі і мають все в наявності?
Summer15

Сообщение fejo » 27 мар 2026, 16:24

Раджу купувати обладнання в спеціалізованих магазинах для відеографів, які тримають репутацію і працюють з брендами офіційно. Я свій amaran ace 25c https://zadeshevo.com.ua/svitlo-aputure-amaran-ace-25c-rgb-led-light-panel-charcoal-ace25c-mp0206000u/ купував у надійних хлопців, там завжди оригінальний товар і дуже швидка відправка. Ця модель крута тим, що заряджається до 90 відсотків всього за сорок п'ять хвилин, що рятує при щільному графіку. Вона видає дуже якісне RGBWW світло з високим індексом CRI, тож обличчя в кадрі виглядає ідеально. Магнітне кріплення дозволяє миттєво фіксувати панель на металевих поверхнях або смартфоні без зайвих зусиль. Це дійсно професійний інструмент, який вартує кожної витраченої копійки і значно спрощує роботу мобільному контент-мейкеру.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка