Summer15 писал(а):Мені здається що кожна людина любить сир. Просто у кожного свій смак на його різновид, а який сир вам до смаку? Де ви його купуєте?
Повністю підтримую, що не любити сир просто неможливо, головне — знайти «той самий». Хтось обожнює класичний витриманий чеддер, а комусь подавай щось екзотичне з пліснявою чи ніжну моцарелу, яка буквально тане в роті.
Зараз такий вибір, що очі розбігаються, але останнім часом хочеться не просто продукту з супермаркету, а чогось справді якісного, фермерського або з цікавими добавками. Особисто мені дуже подобаються тверді сири з довгим терміном витримки — у них такий насичений, трохи горіховий присмак. А якщо ще додати трохи меду або горіхів, то це взагалі ідеальна закуска.
Мені подобаються сири
https://myastoriya.com.ua/ua/gotovaya-produktsiya/syry/ представлені в магазині «Мясторія». У них можна знайти як класику, так і дуже цікаві крафтові варіанти, які в звичайних магазинах рідко зустрінеш.
А який саме сир найбільше до вподоби? Можливо, є якісь незвичні поєднання, які варто спробувати? Бо я завжди в пошуку нових гастрономічних вражень!