Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Проблема, низький CR на фінансових оферах, що робити?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Проблема, низький CR на фінансових оферах, що робити?

Сообщение fejo » 27 дек 2025, 14:36

Зіткнувся з серйозною проблемою, останнім часом спостерігаю критично низький CR на фінансових оферах, хоча трафік іде якісний і цільовий. Раніше ті самі підходи приносили стабільні конверсії, а зараз люди клікають, переходять на сторінку, але майже ніхто не завершує реєстрацію або не подає заявку. Може хтось підказати, у чому може бути причина такого різкого падіння показників? Налаштування таргетингу не змінював, креативи періодично оновлюю, але результат стає тільки гіршим. Хочеться зрозуміти, чи це загальна тенденція на ринку мікропозик, чи я щось упускаю в технічній частині посадкової сторінки.
fejo
Старожил

Re: Проблема, низький CR на фінансових оферах, що робити?

Сообщение Summer15 » 27 дек 2025, 14:38

У мене була схожа історія минулого місяця, коли заливав на мікрокредити через Facebook. Кліків було море, але конверсія впала майже до нуля. Почав копати і з'ясував, що рекламодавець змінив форму подачі заявки на самому сайті, додавши туди верифікацію через банківський ID. Багато користувачів просто лякалися на цьому етапі або не мали під рукою потрібних даних, тому дропали процес на середині.
Summer15

Сообщение fejo » 27 дек 2025, 14:39

Точно, про зміну скриптів на стороні реклів я навіть не подумав, треба буде терміново перевірити весь шлях власноруч. А куди краще звернутися, щоб знайти офери з більш лояльними формами або стабільнішим апрувом, де технічка не підводить у найвідповідальніший момент? Бо зараз виходить, що я просто дарую гроші рекламній мережі, а фідбеку від партнерки нуль. Може варто змінити вертикаль або спробувати інший тип трафіку, наприклад, перейти з пошуку на соціалки, щоб якось стабілізувати ROI? Дуже не хочеться повністю стопати кампанії, але працювати з таким мізерним CR далі просто неможливо.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 27 дек 2025, 14:41

Коли бачу таку просадку, я відразу проводжу повний аудит воронки і дивлюся, що пропонують конкуренти в цій ніші. Часто виявляється, що оффер просто вигорів або умови стали неконкурентними порівняно з новими гравцями на ринку.
Я зазвичай змінюю партнерку, бо арбітраж трафіку https://letmeads.com/ дозволяє підібрати свіжі фінансові продукти з набагато вищим показником CR за рахунок оптимізованих лендінгів. Також раджу поставити власний трекер, щоб бачити, на якому саме екрані відпадає аудиторія. Іноді проблема в банальній швидкості завантаження сайту на мобільному інтернеті.
Якщо сторінка важка, люди не чекають і повертаються в пошук. Спробуйте також протестувати прелендінг-вікторину, де користувач спочатку відповідає на прості питання про суму позики, це суттєво підвищує залученість і фінальну конверсію.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка