Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

SMAS ліфтинг

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

SMAS ліфтинг

Сообщение Summer15 » 20 дек 2025, 16:57

Останнім часом бачу в салонах рекламу SMAS ліфтингу, кажуть, що це ефект підтяжки без хірургії. Звучить привабливо, але не хочу ризикувати обличчям. Шукаю клініку, де працюють з медичним апаратом, а не з китайським аналогом. Хто робив реально, підкажіть, куди звертатись, щоб все пройшло безпечно і з прогнозованим результатом.
Summer15

Re: SMAS ліфтинг

Сообщение fejo » 20 дек 2025, 18:58

Я теж довго сумнівалась, перш ніж зважитись. Головне вибрати клініку, яка спеціалізується на апаратних процедурах, а не просто додає їх “для асортименту”. У моєму випадку це була мережа центрів лазерної епіляції та косметології «Люменіс» https://lumenis.com.ua/uk/smas-lifting.html вони кілька років поспіль стають володарями престижних нагород, що свідчать про довіру мільйонів українців. Там робила SMAS на оригінальному обладнанні, усе стерильно, лікар дерматолог із великим досвідом. Видно, що команда постійно вдосконалюється, аби виправдати рівень бренду. Результат у мене тримається другий рік.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка