Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хто з 3 черги Полтави - світло по графіку?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хто з 3 черги Полтави - світло по графіку?

Сообщение Summer15 » Вчера, 19:34

Хто зараз на 3 черзі сидить, відпишіть, як у вас із вимкненнями сьогодні? Бо в мене вже другий день поспіль якась лотерея з електрикою. Мали вимкнути о 12:00, а світло зникло ще об 11:30, і так постійно зміщується час. Не розумію, чи це в мене на лінії локальна аварія, чи вони знову графік перекроїли без попередження. Просто неможливо нічого запланувати по роботі, коли розбіжність у пів години стає нормою.
Summer15

Re: Хто з 3 черги Полтави - світло по графіку?

Сообщение fejo » Вчера, 19:35

У мене теж 3 черга, район Левада, і ситуація аналогічна. Сьогодні дійсно вимкнули раніше, але там на сайті писали про зміщення через нові жорсткі ліміти від Укренерго. Вони зараз часто коригують час прямо по ходу дня, якщо споживання в області різко стрибає вгору. Плюс не забувай про час на оперативні перемикання, там завжди люфт хвилин 20-30 може бути, поки бригада доїде або автоматика спрацює. Тож це скоріше норма зараз, ніж якась помилка.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Вчера, 19:36

Та про технічний люфт я знаю, але коли вимикають на годину раніше або пізніше, то це вже не перемикання, а повноцінна зміна розкладу. Найбільше дратує, що в офіційних таблицях все намальовано одним кольором, а по факту діють зовсім інші правила гри. Я вчора дивився на одному каналі - там одна інфа, зайшов у вайбер-групу будинку - там сусід скинув іншу таблицю. В результаті сиджу заряджений павербанками, а світло є, або навпаки - розрядився, думав дадуть, а вони ще на дві години затягнули. Де ви берете актуальну інфу саме по нашій черзі?
Summer15

Сообщение fejo » Вчера, 19:36

Я перестав моніторити купу чатів, бо там тільки паніка і старі скріншоти гуляють. Зараз дивлюсь виключно тут, де публікують актуальний графік відключення світла полтава 3 черга і там чітко розписані всі зміни по годинах. Це набагато надійніше, ніж чекати повідомлення від сусіда чи гадати на кавовій гущі.
На сторінці зручно те, що інформація оновлюється зранку і протягом дня, якщо вводять термінові аварійні обмеження. Тобі треба просто знайти свій населений пункт або вулицю в переліку третьої черги і слідкувати саме за поточним станом енергосистеми. Там часто позначають, які години гарантовано будуть без світла, а які "можливі" відключення, що дуже рятує при плануванні робочих завдань.
Раджу звертати увагу на примітки під таблицею, бо іноді через ремонтні роботи на конкретній підстанції час може відрізнятись від загального по місту. Я собі цю сторінку в закладки кинув і зранку просто роблю скрін, щоб знати чіткий план дій на день.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка