Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Дуже тихо працює звуковий сигнал на вантажівці

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Дуже тихо працює звуковий сигнал на вантажівці

Сообщение Summer15 » Сегодня, 18:25

Рідний сигнал на моєму ЗіЛу став зовсім тихим, гуде як на мопеді, соромно навіть сигналити. Пробував крутити регулювальний гвинт на корпусі, звук змінюється, але гучнішим не стає. Мембрану чистив від іржі, наче ціла. Хочу поставити щось серйозніше, щоб на трасі було чути здалеку. Чи варто ставити пневматичний сигнал, чи можна знайти потужні електричні "равлики"? Не хочу возитися з повітряними трубками.
Summer15

Re: Дуже тихо працює звуковий сигнал на вантажівці

Сообщение fejo » Сегодня, 19:02

З часом мембрана втрачає пружність, а обмотка слабшає, тому старі сигнали і хриплять. Пневматика це круто, але треба врізатися в повітряну систему, це зайвий клопіт. Зараз є потужні електричні сигнали високого і низького тону, які в парі дають дуже гучний звук. Я собі пару таких "равликів" взяв на https://prom-trans.com.ua/ і тепер мене чують за кілометр. Вони стають на штатні місця і не вимагають переробок, просто підключив дроти і все працює.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка