Summer15 писал(а):Ви знаєте що вітаміни і всілякі добавки дуже часто замовляють з закордону? Просто говорять що там якість набагато краща, не те що у нас в аптеках продають. Мені цікаво, а як з доставкою, може ви колись купували? Швидко приїде?
Багато хто каже, що за кордоном контроль якості суворіший, та й асортимент там просто величезний порівняно з нашими аптеками.Мені доводилося кілька разів замовляти вітаміни з Європи та США, і можу сказати, що воно того варте, хоча спочатку були деякі переживання.
Щодо термінів, то зараз логістика працює досить непогано. Звичайно, поштою може йти довго, але якщо звертатися до професійних перевізників, то все приїжджає набагато швидше і надійніше. Якщо ти боїшся, що посилка десь загубиться або буде їхати місяць, то краще доручити це тим, хто постійно возить вантажі. Наприклад, міжнародна логістична компанія 3axid.com
https://3axid.com/ якраз спеціалізується на таких доставках. У них все чітко налагоджено, тому можна не хвилюватися за цілісність баночок чи терміни. Головне — знайти надійного постачальника самого продукту, а про доставку вже подбають профі. Так що сміливо замовляй, якісні добавки — це гарна інвестиція в здоров'я!