Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Комплімент у вигляді квітів

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Комплімент у вигляді квітів

Сообщение октавия » 05 дек 2025, 15:46

Хочу зробити маленький комплімент колезі у вигляді квітів, але не хочу, щоб це виглядало занадто офіційно чи романтично. Що порадите — які квіти вибрати, щоб це був просто приємний знак уваги?
октавия

Re: Комплімент у вигляді квітів

Сообщение пифагор » 05 дек 2025, 17:10

Доброго дня! Для такого випадку чудово підходять невеликі букети в ніжних відтінках. Я колись замовляла у STUDIO Flores міні-композицію білі троянди і зеленню — виглядало неймовірно стильно. Це була маленька коробочка, яку зручно поставити на стіл. Такий букет не викликає асоціацій із побаченням, але водночас справляє дуже тепле враження. Флористи продумали все до дрібниць: стрічка, упаковка, баланс відтінків. Колега була приємно здивована й казала, що це було найприємніше завершення робочого дня. Ідеальний варіант, коли хочеться сказати «дякую» без зайвих слів.
пифагор

Вернуться в Беседка