Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Думаю замовити кухню за своїми розмірами

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Думаю замовити кухню за своїми розмірами

Сообщение Summer15 » 02 дек 2025, 22:27

Привіт всім. Подумую зараз над тим, щоб зробити кухню під свої розміри, бо приміщення не зовсім стандартне, і готові набори або не стають, або залишаються щілини. Але сумніваюся, чи це реально виправдано. Вартість індивідуальних проєктів завжди здається високою, і боюся просто переплатити. Хотілося б почути від тих, хто вже замовляв кухню під свої розміри: чи це реально комфортно, чи можна обійтися готовими меблями?
Summer15

Re: Думаю замовити кухню за своїми розмірами

Сообщение fejo » 02 дек 2025, 22:29

О, я недавно замовляв кухню на замовлення, і скажу чесно — різниця колосальна. У мене теж приміщення з хитрою формою, і готові модулі навіть приблизно не підходили. Коли робиш під себе, майстер враховує всі нюанси: розміри, розташування техніки, навіть твої звички користування кухнею. Плюс вибір матеріалів, фурнітури і внутрішньої комплектації прямо під тебе — такого у готових варіантах не знайдеш. Так що так, замовлення реально виправдане, якщо хочеш зручно та довго користуватися кухнею без компромісів.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 02 дек 2025, 22:29

Дякую, дуже цінна інформація. Мене цікавить ще один момент: як ти обирав майстрів? Чи орієнтувався на відгуки, портфоліо, чи особисто ходив у студії дивитися роботи? І ще хочу зрозуміти, які моменти найсильніше вплинули на ціну — наприклад, матеріали, фурнітура, стільниця, чи щось інше? Бо хочеться, щоб усе зробили якісно і не довелося потім переробляти через економію на дрібницях.
Summer15

Сообщение fejo » 02 дек 2025, 22:31

Я спершу теж трохи вагався, бо ціни різні і важко відразу зрозуміти, де адекватно, а де завищено. Але у підсумку вирішив працювати з професіоналами, які роблять детальні заміри та пропонують 3D-проєкт. Там видно, як будуть розташовані меблі, яка буде функціональність і як підганяють кожен сантиметр. Найбільше впливає на ціну вибір фасадів та фурнітури, бо це безпосередньо якість користування. Також стільниця має значення, особливо якщо хочеш міцний матеріал, який не боїться вологи. Вирішив робити кухню на замовлення від Kitchen Studio Вони дуже грамотно розклали весь процес: від замірів до монтажу, врахували всі мої побажання і оптимізували простір. Вийшло зручно, практично і без компромісів — реально краще, ніж готові варіанти, які стандартні і часто не підходять до конкретної квартири.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка