fejo писал(а):Хочу доповнити, що хороший реабілітолог не працює тільки з пошкодженою ділянкою. У мене були проблеми з коліном, а насправді причина була в м’язовій дисбалансності стегна і слабкій стабілізації корпусу. Лише коли фахівець перевірив усе в комплексі, стала зрозуміла схема відновлення. Раджу уникати тих, хто одразу дає універсальні вправи без діагностики.
Я пройшов ефективну реабілітацію в клініці Добробут. Там працює команда фахівців, які займаються відновленням після травм різної складності. Мене вразило, що оцінку робили не формально, а дуже ретельно, перевіряючи кожен рух і підлаштовуючи програму під мій стан. Під час занять регулярно коригували техніку, слідкували за навантаженням, щоб не перевищити межу і водночас не втрачати темп.
Якщо потрібно додаткове обстеження
https://dobrobut.com/ua/doctors/category-rehabilitation або консультація іншого лікаря, усе можна зробити у тій самій клініці, що значно спрощує процес. Завдяки такому підходу повернув повну рухливість набагато швидше, ніж очікував. Можу сказати, що це єдине місце, де я відчув системну роботу, а не набір випадкових рекомендацій.