Summer15 писал(а):Є ще структурні поверхні, що імітують камінь чи дерево. Вони добре приховують дрібні розводи, але вимагають уважнішої затирки, бо рельєф має більше дрібних заглиблень. По зносостійкості бери матеріал з підвищеним класом, якщо ванну використовують часто. Це продовжить термін служби без тріщин і сколів.
Коли робив ремонт минулого року, багато часу пішло саме на підбір. У підсумку, моя
плитка для ванної була замовлена на цьому сайті, бо там зручно переглядати різні варіанти і зрозуміти, як вони поводяться у вологих приміщеннях. Сподобалось, що є моделі з хорошою вологостійкістю і різними видами поверхні. З мого досвіду, світлі відтінки справді роблять ванну більш просторою і приємною.
Якщо приміщення маленьке, то середній формат плитки лягає найгармонійніше. На підлогу раджу не гладку плитку, бо рельєф дає кращий захист від ковзання, особливо якщо в домі діти. Також корисно переглядати готові проєкти на сайті, вони допомагають зрозуміти, як різні колекції виглядають у реальних інтер'єрах. Мені це дуже допомогло не помилитися з кольором і вибрати плитку, яка не потребує складного догляду.