Summer15 писал(а):Де подивитись красиві меблі? Хочу в спальні поставити красивий гарнітур, тільки купили будинок і треба купити всю техніку і меблі. Хочеться зробити покупку на багато років, а не міняти кожного року.
Коли шукаєш гарнітур, я раджу дивитися не на тренди, а на надійність конструкції і якість матеріалів. Звертай увагу на те, з чого зроблені каркаси, чи використовується натуральне дерево, або хоча б якісний, щільний МДФ.
Я завжди рекомендую шукати компроміс між естетикою і довговічністю. Мені дуже подобаються турецькі меблі. Вони відомі тим, що поєднують сучасний європейський дизайн, який не набридне за рік, і високу якість збірки. Вони часто пропонують готові комплекти, де все виглядає гармонійно. Подивитися багато гарних варіантів, де є і класика, і модерн, можна, наприклад, тут:
https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-turciya/ там великий вибір турецьких спалень, і ти зможеш детально порівняти характеристики. Головне, не поспішай і завжди читай відгуки про конкретний гарнітур, щоб бути впевненою у своєму виборі.