Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Жіночі боді

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Жіночі боді

Сообщение Summer15 » 05 ноя 2025, 11:30

Привіт спільноті! Дуже хочу знайти магазин, де можна замовити красиві жіночі боді. Хочу щось сучасне, можливо, з відкритими плечима чи незвичним кроєм. Але важливо, щоб тканина була приємна до тіла, шви акуратні, і щоб не довелося перешивати після покупки. Якщо хтось уже має досвід замовлення — будь ласка, напишіть, де все пройшло без проблем і боді дійсно виглядає стильно, як на фото.
Summer15

Re: Жіночі боді

Сообщение fejo » 05 ноя 2025, 13:14

Я довго вагалася, де купити боді , щоб не пошкодувати. Перечитала купу відгуків, і більшість радили Kazkova. Замовила — і тепер розумію, чому! Річ просто ідеальна: зручна, красива, ніжна на дотик. Навіть після кількох прань виглядає, як нова. А ще дуже приємний сервіс — відповіли миттєво, допомогли обрати колір і розмір. Тепер це мій улюблений магазин, де кожна покупка приносить тільки позитивні емоції.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка