Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаю под-систему

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Шукаю под-систему

Сообщение Wlada » 29 окт 2025, 23:44

Може хтось із вас знає, де можна купити якісну под систему з хорошим смаком і реальною гарантією? Уже двічі замовляла на різних маркетплейсах, і обидва рази попадались підробки. Хочу купити щось нормальне, щоб не мучитися з протіканням і не міняти картриджі кожні три дні
Wlada

Re: Шукаю под-систему

Сообщение пифагор » Вчера, 22:43

Я теж довго шукав і натрапив на Vandal. Це не просто магазин — це vape shop з душею. Серйозно, видно, що люди там фанати своєї справи. Коли я вирішив вейп купить, вони одразу підказали, яку модель краще брати під мої вподобання, скільки вистачає картриджа, як доглядати, щоб не текла. Замовив у п’ятницю — у неділю вже приніс кур’єр. І найголовніше — ціни без «накруток», реальний оригінал. Уже двічі робив замовлення, ніяких проблем. Якщо потрібно купити вейп швидко й надійно, не витрачай час на лівих продавців, я сам користуюсь — і жодного разу не пожалів.
пифагор

Вернуться в Беседка