Я довго шукала нормальний інтернет-магазин для свого кота, бо теж стикалася з тим, що ціни всюди різні, а деякі сайти взагалі не відправляють вчасно. Зараз замовляю тільки у «Пухнасті» — реально зручно. Там є і Brit, і Farmina, і Royal Canin, часто акції, можна вибрати формат пакування, від 300 грамів до великих мішків по 15 кг. У мене стерилізована киця, беру Brit Premium для стерилізованих кішок, і вона його чудово переносить. Ще плюс у тому, що на сайті одразу видно всі знижки й залишки. Коли потрібно терміново, замовляю зранку, і вже на наступний день привозить кур’єр. До речі, якщо шукаєш корм коту
https://puhnasti.com.ua/koty/korm-dlia-kotiv/sukhyi-korm-dlia-kotiv варто звернути увагу на розділ з беззерновими кормами — вони там часто бувають зі знижками. У знайомої котик алергік, вона теж там купує Farmina N&D, каже, що після переходу проблеми з травленням зникли. Плюс підтримка у «Пухнасті» завжди відповідає швидко — один раз допомогли замінити товар без зайвих питань. Як на мене, це найзручніший і перевірений варіант серед українських зоомагазинів.