Summer15 писал(а):Мене ще цікавить, чи вистачає різноманіття смаків. Бо дитина швидко втрачає інтерес, коли кілька днів поспіль те саме. І як щодо терміну зберігання — не надто короткий, щоб не доводилося з’їдати одразу? Я просто помітив, що подібні “фруктові” ласощі бувають із різними текстурами: десь м’які, десь тягучі. У “Равлика Боба” як воно — ближче до пастили чи до мармеладу? Хочу замовити кілька упаковок, але спершу зрозуміти, чи не буде розчарування після першої спроби.
Смаків вистачає, можна брати яблуко-манго, яблуко-груша, полуницю чи малину, тому одноманітності немає. За текстурою це щось середнє між пастилою та м’яким мармеладом, дуже ніжне й не липне до рук. Зберігається добре, головне не тримати під сонцем. Щодо замовлення — у онлайн-магазині MAUDAU усе приходить свіжим, акуратно запакованим і з нормальними термінами.
Там часто бувають набори дитячого печива та фруктових солодощів Bob Snail
https://maudau.com.ua/category/dytiache ... =bob-snail які вигідно брати одразу кількома. Це чудовий варіант для перекусу — натуральний, без барвників і без доданого цукру, при цьому смак залишається насиченим і приємним. Раджу спробувати саме з MAUDAU, бо там швидка доставка і широкий вибір різних фруктових поєднань — легко знайти те, що дитині справді сподобається.