Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де можна знайти перевірену інформацію про Franke?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де можна знайти перевірену інформацію про Franke?

Сообщение Summer15 » 29 авг 2025, 16:04

Хочу дізнатись, де можна знайти перевірену інформацію про Franke як глобальний бренд зі Швейцарії. Чи є офіційні шоуруми в Україні, де можна подивитись усе наживо? Мені це потрібно, бо планую оновлювати кухню і хочу впевненість у гарантії, щоб потім не мати проблем із сервісом.
Summer15

Re: Де можна знайти перевірену інформацію про Franke?

Сообщение fejo » 29 авг 2025, 16:04

Я чув про Franke вже давно, але сам особисто ще не купував. Друзі брали мийку цього бренду й залишились задоволені — кажуть, якість дійсно на рівні. Єдине, що вони відмічали — ціни вищі, ніж середні, але це пояснюється преміум-класом.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 29 авг 2025, 16:04

В мене досвіду з Franke нема, проте я звертав увагу, що їхня продукція часто фігурує у статтях про сучасні кухонні рішення. Багато хто відзначає поєднання дизайну та довговічності. Думаю, якщо бренд так довго на ринку і його визнають у світі, то є сенс довіряти.
Summer15

Сообщение fejo » 29 авг 2025, 16:05

Summer15 писал(а):В мене досвіду з Franke нема, проте я звертав увагу, що їхня продукція часто фігурує у статтях про сучасні кухонні рішення. Багато хто відзначає поєднання дизайну та довговічності. Думаю, якщо бренд так довго на ринку і його визнають у світі, то є сенс довіряти.

Можу поділитися своїм досвідом, бо купував техніку Franke через їх офіційного партнера в Україні — f-partner. У них шоуруми є в Києві та Львові, все прозоро, офіційно і з повною гарантією. Дуже сподобалось, що команда не просто продає, а реально консультує й допомагає підібрати рішення.
Раджу обов’язково почитати новини компанії Franke https://www.44.ua/news/3959625/franke-1 ... -v-ukraini там можна знайти багато корисної інформації як про глобальну історію бренду, так і про локальні новини в Україні. Так ви зрозумієте, чому Franke довіряють у понад 70 країнах світу. А ще новини допоможуть відстежувати всі акції та новинки, що з’являються в Україні.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка