Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де ви замовляєте рідини для pod систем?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де ви замовляєте рідини для pod систем?

Сообщение fejo » 27 авг 2025, 10:16

Друзі, підкажіть, де ви замовляєте рідини для pod систем? Я тільки недавно перейшов на pod, і поки що не знаю, які краще брати. В інтернеті купа різних смаків і міцностей — від фруктових до класичного тютюну. Як ви обираєте, щоб не викидати гроші на ті, що не зайдуть?
fejo
Старожил

Re: Де ви замовляєте рідини для pod систем?

Сообщение Summer15 » 27 авг 2025, 10:17

У мене був досвід, коли замовив одразу кілька різних рідин — і половина виявилась занадто "жорстка". Горло дерло, і навіть парити не хотілося. Тепер беру спершу по одній пляшці, пробую, і тільки якщо подобається — замовляю більший об’єм. Це реально допомагає уникати розчарувань.
Summer15

Сообщение fejo » 27 авг 2025, 10:17

Я починав з меншої міцності, але потім зрозумів, що мені краще трохи сильніша рідина. Думаю, тут усе індивідуально. Один раз взяв дешеву рідину на незрозумілому сайті — смак був як "мила", і довелося викинути. Тому тепер більше довіряю перевіреним інтернет-магазинам.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 27 авг 2025, 10:18

fejo писал(а):Я починав з меншої міцності, але потім зрозумів, що мені краще трохи сильніша рідина. Думаю, тут усе індивідуально. Один раз взяв дешеву рідину на незрозумілому сайті — смак був як "мила", і довелося викинути. Тому тепер більше довіряю перевіреним інтернет-магазинам.

Я завжди беру рідина для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ в цьому інтернет-магазині, там величезний вибір — від легких фруктових до тютюнових смаків. Дуже зручно, що на сайті є детальний опис і навіть рекомендації, яка міцність підійде новачкам, а яка — більш досвідченим.
Замовляю зазвичай кілька різних смаків одразу, щоб мати різноманіття, і часто попадаю на акції. Консультанти допомогли мені підібрати рідину, яка найбільше відповідає моїм колишнім курильним звичкам. Я залишився задоволений — якість завжди на рівні.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка