Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Интернет магазин электротоваров

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Интернет магазин электротоваров

Сообщение VladislavVlad » 28 мар 2025, 08:10

Для тех, кто стремится к экономии на электричестве, реле напряжения станет незаменимым помощником. Рекомендую вам этот магазин https://res.ua/komutaciyna-aparatura-1/ ... aprugi-53/ где можно найти подробную информацию о различных моделях реле. Здесь представлены только качественные устройства, которые эффективно выполняют свою работу, просты в использовании и имеют разумную цену. Также все реле идут с гарантией, что делает покупку ещё более надежной и выгодной.
VladislavVlad

Re: Интернет магазин электротоваров

Сообщение этанол » 24 авг 2025, 21:05

Хочу поділитися своїм досвідом, можливо, комусь стане у пригоді. Останнім часом я задумався, як можна реально скоротити витрати на електроенергію, бо рахунки ростуть, а економити все ж хочеться. Виявилося, що багато залежить від дрібниць і правильного підбору електротоварів.

По-перше, я поступово замінив усі лампочки вдома на LED. Так, здається, що це дрібниця, але різниця відчутна. Лампочка розжарювання 60 Вт проти LED 8–9 Вт – світло однакове, а споживання в кілька разів менше. Якщо таких ламп у квартирі хоча б 10–15, то за місяць економія виходить хороша.

Другий момент – розетки з таймерами. Я взяв такі для бойлера та роутера. Наприклад, бойлер вмикається тільки вночі за таймером, нагріває воду – і все. Раніше він грів її постійно, а тепер працює менше. Теж мінус у рахунках.

Третій лайфхак – подовжувачі з вимикачем. Раніше телевізор, приставка, зарядки – усе це було в розетці цілодобово. А виявляється, навіть у режимі очікування техніка тягне електроенергію. Тепер просто клацнув вимикач на подовжувачі – і все, прилади знеструмлені.

І ще одна річ – енергоощадні побутові прилади. Пральна машина й холодильник у мене класу А++ – коли обирав, думав, що це маркетинг. Але реально видно за рахунками, що такі моделі споживають менше.

Усі ці речі я купував у https://build.rozetka.com.ua/ua/osveshc ... a/c230134/ – там якраз великий вибір електротоварів: від лампочок до розеток із таймерами. Сподобалося, що все в одному місці можна взяти, і ціни адекватні.

Загалом, якщо хтось теж хоче платити менше за світло – раджу звернути увагу саме на такі дрібниці. Вони не коштують дорого, а в результаті економія йде постійна й відчутна.
этанол

Вернуться в Беседка