Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хто знає чим краще добратись з Перемишіля до Львова?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хто знає чим краще добратись з Перемишіля до Львова?

Сообщение Summer15 » Вчера, 20:49

Привіт усім! Мені треба з Перемишля до Львова з великою валізою та двома коробками, і я боюся, щоб із багажем не було проблем. Чув, що іноді водії вимагають доплату на місці або ставлять речі абияк, через що вони псуються. Хотілося б знайти перевізника, який чітко каже умови та нормально ставиться до речей. Як зрозуміти, що компанія адекватна в цьому плані?
Summer15

Re: Хто знає чим краще добратись з Перемишіля до Львова?

Сообщение fejo » Вчера, 20:50

У мене був випадок, коли за додаткову сумку попросили 15 євро вже на кордоні. З того часу я завжди уточнюю вагові обмеження та кількість місць для багажу, які входять у тариф, і прошу підтвердити це письмово в переписці. Це дисциплінує і перевізника, і тебе.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Вчера, 20:52

Ще раджу уточнювати, чи багаж їде в закритому відсіку. Якось мою валізу поставили в салон між сидіннями, і після поїздки вона вся була в подряпинах і з порваною ручкою. Якщо бачу, що багажник маленький або забитий, одразу думаю про інший варіант.
Summer15

Сообщение fejo » Вчера, 20:53

Summer15 писал(а):Ще раджу уточнювати, чи багаж їде в закритому відсіку. Якось мою валізу поставили в салон між сидіннями, і після поїздки вона вся була в подряпинах і з порваною ручкою. Якщо бачу, що багажник маленький або забитий, одразу думаю про інший варіант.

У мене була ціла історія з багажем, коли возив коробки та валізи з Перемишля. Інші перевізники то хотіли “на лапу” за додаткове місце, то кидали сумки як попало. Коли звернувся в компанію ArtTaxi, одразу сказав, що буде велика валіза і коробки — мені просто підібрали більший мікроавтобус без доплат. Усе акуратно розклали, закріпили ременями, нічого не поламалось і не зім’ялось.
Мій порадняк — не ховайте від перевізника, що у вас багато речей. У них адекватно реагують і підбирають авто під ваші потреби. Ще й водій допоміг завантажити та розвантажити все — не кожен зараз так робить. І навіть запитав, чи зручно мені сидіти, коли багаж уже був розкладений. Видно, що їм важливо, аби клієнт поїхав задоволений, тому з чистою совістю раджу, Якщо потрібно швидко дістатися з Перемишля до Львова, рекомендую скористатися трансфером. Надійно, швидко, прямо від вокзалу: перемишль львів звертатися саме в цю компанію, не пожалкуєте.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка