fejo писал(а):Мені якось радили пробувати кілька марок невеликими пляшками, щоб зрозуміти, який смак більше подобається. Я так і зробив — і зрозумів, що для мене Havana Club кращий у коктейлях, а Captain Morgan — для компанії під закуску. А купувати стараюся тільки там, де можу перевірити ліцензію продавця.
Слухай, я теж довго шукав, де можна нормально замовити ром Cucaracha, щоб без фейків і за адекватну ціну. Перелопатив купу сайтів, але чесно – не хотілось ризикувати, бо вже мав гіркий досвід з підробками. У результаті взяв у Маудау
https://maudau.com.ua/category/rom/prod ... =cucaracha приїхало швидко, упаковано так, що хоч футбольним м’ячем по коробці бий, і нічого не розіб’ється.
По ціні – без сюрпризів, ще й з бонусами вийшло. Коротше, якщо хочеш замовити, щоб не паритись, то туди йди, і не забудь підписатись на розсилку – там акції нормальні бувають. Ще кайф у тому, що можна одразу подивитися відгуки інших, і вони реально живі, а не накручені. Я особисто тепер навіть інші напої там дивлюсь, бо довіра вже є.