Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де купити килимок в Україні?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де купити килимок в Україні?

Сообщение Summer15 » 09 авг 2025, 20:32

Підкажіть, де зараз можна нормально купити килимок в авто по Україні? Щоб і якість була нормальна, і не чекати місяць на доставку.
Summer15

Re: Де купити килимок в Україні?

Сообщение fejo » 09 авг 2025, 20:32

Якщо говорити з власного досвіду, то тут головне не гнатися за найнижчою ціною, бо часто дешеві килимки або взагалі не підходять по формі, або починають скручуватись і ковзати вже через пару тижнів. Краще взяти у перевіреного виробника, який робить під конкретну модель авто, тоді й зручніше, і служать вони в рази довше.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 09 авг 2025, 20:34

Та я якраз з таким і зіштовхнулась. Минулого року взяла у випадковому магазині, думала зекономлю, а вийшло, що вони навіть не закривали повністю підлогу. Після першої зими вже виглядали жахливо, плюс вода розтікалася по салону. Зараз думаю вже взяти нормальні, але щоб точно підійшли під мою модель і були з нормальними кріпленнями.
Summer15

Сообщение fejo » 09 авг 2025, 20:38

Summer15 писал(а):Та я якраз з таким і зіштовхнулась. Минулого року взяла у випадковому магазині, думала зекономлю, а вийшло, що вони навіть не закривали повністю підлогу. Після першої зими вже виглядали жахливо, плюс вода розтікалася по салону. Зараз думаю вже взяти нормальні, але щоб точно підійшли під мою модель і були з нормальними кріпленнями.

Можу порадити глянути EVA коврики для авто https://evasota.com/ в интернет магазині, у них реально топовий вибір під будь-яке авто. Працюють чітко під замовлення, підбирають розміри під конкретну марку і модель, роблять з якісного екологічного матеріалу, який не боїться ні спеки, ні морозу. Кріплення й окантовку можна вибрати самому, є різні кольори та навіть варіанти з металевим підп’ятником. Виглядають стильно, бруд і вода залишаються в комірках, а чистяться за хвилину. І ще плюс - доставка швидка по Україні, тож не доведеться довго чекати.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка