Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Які компанії мають досвід перевезення лежачих хворих?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Які компанії мають досвід перевезення лежачих хворих?

Сообщение fejo » 29 июл 2025, 19:57

Друзі, які рекомендації щодо вибору компанії для перевезення хворого лежачого пацієнта по Україні? Як перевірити надійність перевізника? Підкажіть, куди зверталися особисто ви.
fejo
Старожил

Re: Які компанії мають досвід перевезення лежачих хворих?

Сообщение Summer15 » 29 июл 2025, 19:57

Я сам намагався знайти таку компанію для перевезення бабусі. Одним із головних критеріїв для мене було те, щоб у перевізника був досвід у транспортуванні людей з обмеженими можливостями. Рекомендую уважно дивитися на відгуки в інтернеті і порадитись з тими, хто вже скористався подібними послугами.
Summer15

Сообщение fejo » 29 июл 2025, 19:57

Що стосується вибору компанії, я б радив звертати увагу на наявність ліцензій на такі послуги та технічну оснащеність транспорту. У моєму випадку, компанія мала сучасні автомобілі з необхідним обладнанням для перевезення пацієнтів. Дуже важливо перед поїздкою домовитись про всі деталі.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 29 июл 2025, 19:58

fejo писал(а):Що стосується вибору компанії, я б радив звертати увагу на наявність ліцензій на такі послуги та технічну оснащеність транспорту. У моєму випадку, компанія мала сучасні автомобілі з необхідним обладнанням для перевезення пацієнтів. Дуже важливо перед поїздкою домовитись про всі деталі.

Привіт, друзі! Я нещодавно користувався послугами компанії https://transfer-med.com/ для перевезення хворого по Україні. Важливо було знайти компанію, яка не тільки перевезе, а й надасть медичний супровід.
Я обирав компанію за відгуками і досвідом інших людей, і ця компанія виправдала мої сподівання. У них є всі необхідні сертифікати та досвідчені медсестри, що було для мене важливим. Перевезення здійснили швидко і без затримок, на вищому рівні. Якщо ви хочете бути впевненими у виборі, перевіряйте відгуки, запитуйте деталі про медичний супровід і наявність спеціального транспорту для пацієнтів.
Summer15

Вернуться в Беседка