Summer15 писал(а):У мене є мрія купити власний автомобіль. Хочу дорогу машину, шкоду еняк, з моєї заробітної плати якщо відкладати і нічого не їсти таку машину можна купити через років п'ять. От і хочу знайти підробіток який допоможе здійснити мою мрію. Чим можна зайнятися?
Багато залежить від того що ти хочеш і умієш. Я знаю кількох людей, які починали з простого — брали участь у завданнях від нових криптопроєктів: тестували сайти, перекладали тексти, робили активність у Telegram або X (твіттері). Поступово ці дії перетворилися на нормальне джерело додаткового доходу — хтось таким чином оплатив собі водійські курси, а хтось реально піднакопичив на перший внесок. Якщо тобі цікава ця тема, то можна зануритися глибше.
Головне — розібратись з основою. Щоб взагалі отримувати ці виплати, потрібен криптогаманець. Це як особистий цифровий сейф, куди все приходить. Створити його можна швидко — ось тут є зрозуміле пояснення
https://www.web3.org.ua/shcho-take-kryptohamanets-ta-iak-stvoryty-krypto-hamanets/ що таке криптогаманець і як його створити. І вже з ним можна заходити у проєкти, де платять за активність.
Не скажу, що завтра прокинешся й на тебе чекатиме новенька Škoda Enyaq, але якщо регулярно щось робити — за пів року можна побачити перший реальний результат. Це не міф. Просто мрія має не чекати, а мотивувати.