Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де можна купити анкера?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де можна купити анкера?

Сообщение fejo » 20 июн 2025, 11:00

Всім привіт! Планую купити анкери для кріплення до бетонної стіни. Хто вже купував онлайн? Які моменти перевіряли — розмір, тип (розпірний, спіральний), матеріал? Де взяли інструкцію чи відео, щоб не помилитися?
fejo
Старожил

Re: Де можна купити анкера?

Сообщение Summer15 » 20 июн 2025, 11:01

Я в минулому році купував М10 розпірні анкери. Брав з оцинковкою — ніякої іржі, навіть вогкі умови не шкодять. Перед покупкою перевірив допустиме навантаження, але головне — щоб був сертифікат на сталь.
Summer15

Сообщение fejo » 20 июн 2025, 11:01

Додам: я спочатку купив універсальні спіральні анкери, потім виявилося, що в бетоні краще саме розпірні – тримають міцніше. Мабуть, пережили б навіть землетрус. Перед установкою дивився відео, де показували етапи: укручуєш, а потім молоточком добиваєш заглушку, щоб розкрився. Робота зайняла менше години.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 20 июн 2025, 11:02

fejo писал(а):Додам: я спочатку купив універсальні спіральні анкери, потім виявилося, що в бетоні краще саме розпірні – тримають міцніше. Мабуть, пережили б навіть землетрус. Перед установкою дивився відео, де показували етапи: укручуєш, а потім молоточком добиваєш заглушку, щоб розкрився. Робота зайняла менше години.

Хто працює з конструкціями, той знає: анкера — це не просто залізячка, а основа безпеки. Я шукав де купити анкера https://szbk.pro/materialy/ankera/ для монтажу важких стелажів у виробничому приміщенні. Хотів щось якісне, не китайську "одноразку".
Пішов до СЗБК — вони запропонували анкера BPA і Morath. У них не тільки продаж, а й консультація на рівні: розрахували тип анкера, діаметр, глибину свердління під мою задачу. Усе сертифіковане, розраховано на навантаження. От уже третій місяць конструкції тримають ідеально, нічого не хитається. Вони мені навіть підказали, як краще розподілити точки кріплення. Такий підхід зустрічається рідко. Рекомендую.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка