Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хто стикався з міжнародною доставкою документів?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хто стикався з міжнародною доставкою документів?

Сообщение Summer15 » 14 июн 2025, 10:59

Привіт, люди, підкажіть, будь ласка, хто стикався з міжнародною доставкою документів? Мені треба переслати офіційні папери з України до Італії, і так, щоб це було і швидко, і надійно, бо документи важливі — без них ніяк. Не хочу ризикувати з поштою, бо вже одного разу загубили пакет. Дуже хвилююся, бо там апостиль і переклад — робила все в нотаріуса, і тепер треба, щоб адресат точно отримав. Може, є якісь перевірені компанії або сервіси, що реально нормально цим займаються? Поділіться досвідом, дуже треба!
Summer15

Re: Хто стикався з міжнародною доставкою документів?

Сообщение fejo » 14 июн 2025, 11:00

Я розумію тебе на всі сто, бо сама нещодавно через таке пройшла! В мене ситуація була ще та — треба було відправити диплом з усіма нотаріальними копіями сину в Канаду. І це просто стрес, бо ж знаєш, як ці документи потрібні для вступу, і як тільки щось десь пропаде — все, кінець. Я врешті знайшла кур'єрську службу, яка спеціалізується на міжнародній доставці документів. Головне — щоб була можливість відстежити все онлайн і щоб не везли через 5 країн, перш ніж воно дійде. Бо звичайною поштою — ніколи в житті більше!
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 14 июн 2025, 11:01

Та ти прямо в точку! Я саме цього й боюсь — що щось десь зависне, або загубиться, або дійде через місяць, коли вже буде пізно. Мені ще й сказали, що в деяких країнах поштові служби самі не гарантують збереження, якщо то не їхні локальні перевізники. Добре, що хоч хтось вже пройшов через це і може порадити щось путнє. А можна якось більш конкретно — назви фірм, сайт чи контакти? Бо я вже сама стільки перегуглила, що в очах рябить. Мені б щось перевірене, щоб швидко і без нервів.
Summer15

Сообщение fejo » 14 июн 2025, 11:04

Якщо шукаєш щось перевірене, можу порекомендувати компанію "SEMERO" https://semero.ua/ , яким користувалася знайома для доставки речей і документів. У них є доставка посилок та документів. Я бачила, як через них відправляють — все акуратно запакували, дали трекінг, приїхав кур'єр, забрав із дому. Вартість доставки від 2000 грн, залежно від країни і ваги. Терміни доставки — 5–7 днів, що, як на мене, дуже навіть нормально. Ніяких черг, формуляри зручні, підтримка відповідає. Хоч трохи й дорожче, зате спокійна, що документи не загубляться. Для мене особисто такий варіант — найкращий.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка